Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +19
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Minieri +102
As kier Livakovicia za faul na Lewandowskim
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
- w supermarkecie podrzucanie ludziom do wózków produktów z półek jak tamponów, bielizny albo kondomow,
- w wieku 14 lat jazda z koleżanką autostopem po okolicy z nudów,
- na plaży przy jeziorze, chłopaki weszli do wody a ja z koleżanką schowałam ich ubrania (oddałam po dłuższej chwili),
- przesiadywanie i chamskie zachowania w galeriach handlowych,
A Wy co głupiego robiliście?
#nastolatki przemyślenia #cringe
@pyszniarz: no cóż rodziny ani otoczenia się nie wybiera.
@KwiatGromu: to nie wiem co gorsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@realme7: nic o tym nie pisałam więc nie wiem skąd te wnioski.
@wiedzminyo: wtedy tak to widziałam, teraz już nie :)
@I-like-flying-high: A na Wykopie możesz?
@saviola7: nie.
@I-like-flying-high: uczyłem się Delphi zamiast C++
Komentarz usunięty przez autora