Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +258
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +38
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
1. Okolo 10 dni.
2. Kwiecien 2025.
3. Jada dzieci 10 i 7 lat.
4. Indie, Pakistany i Afryka odpadaja bo bylem w Paryzu, Londynie, Barcelonie.
5. Hotelowe kurorty i plaze odpadaja.
6. Bez dodatkowych szczepien.
7. Bezpiecznie.
Japonia wydaje sie ciekawa opcja ale przed rozpoczeciem przygotowan chcialem sprawdzic czy moze ktos ma ciekawszy pomysl.
#mariusz30weuropie #podrozujzwykopem #podroze
@Mariusz30:
Ja bym się bał, że naruszę tam absolutnie wszystkie niepisane zasady pożycia społecznego stając się przez to najbardziej znienawidzonym człowiekiem w promieniu 10 km jadąc tam bez dzieci, a co dopiero z dzieciakami. Odważnie!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
No bo serio, do twojego opisu pasują wszystkie kraje Europy, większe pół Azji, Ameryki ¯_(ツ)_/¯
@Mariusz30:
Nic szczególnego, po prostu na podstawie wiedzy jaką posiadam o Japonii wiem, że Japończycy mają dość ścisły stosunek do "nieuciążliwego" zachowywania się w przestrzeni publicznej a do tego nie przepadają zbytnio za turystami. Dzieci, jako rozbiegane i rozwrzeszczane z natury niezbyt wpasowują się w japońską ideę nierzucania się w oczy, zachowywania spokoju czy ciszy w miejscach publicznych.
Moja nerwica by chyba nie wytrzymała tych złowrogich
Wjeżdżasz tam i robisz co chcesz jako dumny Białas. W innym razie przypominasz im o Hiroszimie
Do Japonii nie pakowałabym się z dziećmi, mam wrażenie że ciężko wykorzystać koszt podróży dopasowując do dzieci, nie zrozumieją kultury, jest mało atrakcji dla młodszych, jest masa zasad którch ciężko będzie się trzymać - nie jedzenie na mieście (w sensie na ławkach, w ruchu na chodniku), brak koszy na
@RudyZibi:
Okazywanie szacunku dla ludzi oraz ich zwyczajów podpada pod leczenie? To chyba naturalne, że nie w---------z się w gości z u-------i butami na czyjś nowy dywan.