Ostatnio po bardzo słabym sezonie Rodu smoka odpaliłem sobie Grę o tron. Jakieś 10 lat po tym jak oglądałem pierwszy sezon i 5 lat po zakończeniu ostatniego.
Boże jacy Ci Starkowie są w---------y. Wcześniej tego nie zauważyłem. Ze wszystkiego robią problemy i wszystkie problemy w królestwie to ich wina. Niczym jakiś ród sebixów. A jak coś im się opłaca/nie opłaca to zasłaniają się honorem. I nikt nie mówi żeby grać w tytułową grę o tron bo Ned przegrałby nawet w szachy dla debili. A Catelyn to też dobra, niczym jej siostrunia p----------a. W każdej scenie była w-------a i miała jakiś problem do kogoś.
@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: Ja przy kolejnym oglądaniu zauważyłem, że wątek Denerys jest w---------y (sama Danka była w---------a już przy pierwszym), gdyby nie smoki to cały wątek można by w-----ć i wprowadzić ją dopiero w momencie jak już ma armię i statki żeby pożeglować do Westeros.
@GrimesZbrodniarz: W książkach jej wątek był lepszy bo ona sama była bardziej inteligentna choć nie jakoś wybitnie xd. Było więcej postaci np Silny Belfas gigachad.
@GrimesZbrodniarz @Wiuta33: Mi tam się podobał wątek Denerys bo to były takie kolorowe krainy w porównaniu do szarego westeros.
Po obejrzeniu następnych odcinków uświadomiłem sobie że fabułę bardziej pamiętam z książek niż z serialu (pierwszy sezon był niemal identyczny do książki)
Boże jacy Ci Starkowie są w---------y. Wcześniej tego nie zauważyłem. Ze wszystkiego robią problemy i wszystkie problemy w królestwie to ich wina. Niczym jakiś ród sebixów. A jak coś im się opłaca/nie opłaca to zasłaniają się honorem. I nikt nie mówi żeby grać w tytułową grę o tron bo Ned przegrałby nawet w szachy dla debili. A Catelyn to też dobra, niczym jej siostrunia p----------a. W każdej scenie była w-------a i miała jakiś problem do kogoś.
#graotron #gameofthrones #rodsmoka #houseofthedragon #got #seriale #filmy #heheszki
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-27 214214
PobierzPo obejrzeniu następnych odcinków uświadomiłem sobie że fabułę bardziej pamiętam z książek niż z serialu (pierwszy sezon był niemal identyczny do książki)