Hej, dotychczas czytałam wykopa i mikro bez żadnego konta ale przyszła okazja, żeby je założyć i się czymś podzielić :)
Zawodowo zajmuję się level artem ale moim marzeniem zawsze było stworzenie własnej gry. Ostatnio w wolnych chwilach zaczęłam robić swojego indyka. Jeśli ktoś lubi coopy w stylu We Were Here / It Takes Two, zachęcam do zagrania w moje darmowe demko i zawishlistowania w oczekiwaniu na dalszy rozwój projektu :) link do Steama #gry #indiegamedev #indie #gamedev #steam #programowanie #unreal #unrealengine #art
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Zawodowo zajmuję się level artem ale moim marzeniem zawsze było stworzenie własnej gry. Ostatnio w wolnych chwilach zaczęłam robić swojego indyka. Jeśli ktoś lubi coopy w stylu We Were Here / It Takes Two, zachęcam do zagrania w moje darmowe demko i zawishlistowania w oczekiwaniu na dalszy rozwój projektu :) link do Steama
#gry #indiegamedev #indie #gamedev #steam #programowanie #unreal #unrealengine #art
Taa? To powiedz jakie funkcje wykopu zniknęły/pojawiły się po wymianie UI rok temu?