@fraciu wlasnie na 350 zastopowalem gre bo mi sie rzygac chcialo juz grim reaperami. Troche minelo od tego czasu i moze cos wprowadzili nowego na ten przedzial, rowniez chetnie sie dowiem
@fraciu: może łatwiej by było wypisać gdzie obecnie expisz. Skąd możemy to wiedzieć :D będzie łatwiej doradzić. I też pytanie czy grasz solo czy TH/duo
@fraciu: jakbyś sobie dorwał ek i ed. To całkiem przyjemnie można w trio poexpic na falconach. Ja soobisce w takim trio siedze tam na takich lvl i 3kk rawy kręcimy. Full TH to już nawet cobry by można bylo. Albo w trójke też testowalismy kanały issavi na tych gladiatorach itd
@Orinosuke no fajnie fajnie. Ed może jeszcze by był co jakiś czas. Jednak już starsi jesteśmy o ciężko się zgrać w czasie żeby razem grać. Więc szukam czegoś fajnego solo.
Chodź jakieś fajne propozycje RP i ed też wysłucham.
@Glar zrobiłem, dostęp szybko ograniesz. Co do expa tam, mało miejsca i łoji to niemiłosiernie. Niby expic idzie ale majtki do wymiany xd. No ale ja też nie jest pro xd
@fraciu zrobilem dostep i faktycznie mozna miejscami latwo wpasc w trapa bo jest ciasno. Ale lepszy exp chyba na werehienach wykrecam niz tam. Masz moze jeszcze jakies miejscowki do polecenia? Bo nadrabiam pare lat zaleglosci xd
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#tibia
Chodź jakieś fajne propozycje RP i ed też wysłucham.
3kk to mało sam na faktory na zielnej kręcę 2.6kk
Polecam poradniczki Kusniera na youtube, pokazuje sporo alterantywnych spotow :D NA twoj lvl range tez powinno sei cos znalezc