Wpis z mikrobloga

Gdzie się teraz expi 360rp? Jakieś miejscówki? Najlepiej z nazwami questów dostępowych.
#tibia
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fraciu wlasnie na 350 zastopowalem gre bo mi sie rzygac chcialo juz grim reaperami. Troche minelo od tego czasu i moze cos wprowadzili nowego na ten przedzial, rowniez chetnie sie dowiem
  • Odpowiedz
@fraciu: jakbyś sobie dorwał ek i ed. To całkiem przyjemnie można w trio poexpic na falconach. Ja soobisce w takim trio siedze tam na takich lvl i 3kk rawy kręcimy. Full TH to już nawet cobry by można bylo. Albo w trójke też testowalismy kanały issavi na tych gladiatorach itd
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Orinosuke no fajnie fajnie. Ed może jeszcze by był co jakiś czas. Jednak już starsi jesteśmy o ciężko się zgrać w czasie żeby razem grać. Więc szukam czegoś fajnego solo.

Chodź jakieś fajne propozycje RP i ed też wysłucham.

3kk to mało sam na faktory na zielnej kręcę 2.6kk
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Glar zrobiłem, dostęp szybko ograniesz. Co do expa tam, mało miejsca i łoji to niemiłosiernie. Niby expic idzie ale majtki do wymiany xd. No ale ja też nie jest pro xd
  • Odpowiedz
@fraciu zrobilem dostep i faktycznie mozna miejscami latwo wpasc w trapa bo jest ciasno. Ale lepszy exp chyba na werehienach wykrecam niz tam. Masz moze jeszcze jakies miejscowki do polecenia? Bo nadrabiam pare lat zaleglosci xd
  • Odpowiedz