Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +16
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i

źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
Valorcrest +56
Przerwa Świąteczna 2004 właśnie dodano do gry aktualizację 7.40. Mama zrobiła kakao i bułeczki z dżemem, a Ty beztrosko możesz zalogować się i zrobić pod depo w Carlin kilka runek LMM oraz IH (na lepsze musisz wbić jeszcze kilka poziomów). Po save serwerze obowiązkowo musisz popłynąć na Folde zebrać do lootbaga kilka chain armorów, mace oraz brass helmetów aby zarobić przed 12:00 kilka GP do hunta z osiedlowymi ziomkami na zamku obok

źródło: 20050107_3
Pobierz
Doktor szanowny wszedł z bratem napity do namiotu i zamówił kebsa, po czym przysiadł się do jakichś duperek i zaczął je bajerować. Panie nie były zainteresowane, być może znajome janczarów i dały to głośno do zrozumienia. Być może również obsłudze. Doktor, jak to doktor swoim sarkastycznym i do tego pewnie przesączonym upojeniem głosem, zaczął wyliczać powody odtrącenia i upadku wolności seksualnej na rzecz wyemancypowania kobiet i zaczął się oburzać, że tylko chciał pogadać dla towarzystwa. Maczeciarze się zeszli i zbliżyli do doktora, który zamiast wyjść czy zrezygnować, to zachęcony stanem upojenia i obecnością bliskiej osoby stwierdził, że wszystkich r------e. Pany były coraz bliżej no i pewnie naruszyły jakoś jego wolność osobistą. Chłop w obronie kogoś odepchnął czy tracił a ci stwierdzili, że go spacyfikują.
Bez względu na wszystko jego obrażenia wskazują na znaczące przekroczenie jakichkolwiek zasad obrony koniecznej czy chęci
pomocy koleżankom. Takiego gościa to można w te 4-7 osób zwalić na glebę dość łatwo (nawet jakby trzymał trzy krzesła). Szczególnie jak się ma jakieś kije czy coś.
Dla mnie najdziwniejsze jest to - Jesteś imigrantem i przychodzi ci klient, który jest agresywny albo zaczepia jakieś dziewczyny.
Co robisz? Dzwonisz po policję bo jesteś w obcym kraju i nie masz prawa go tknąć dopóki nic nie zrobi i straszysz policja?
czy atakujesz krzesłem/kijem/maczeta?
Dopóki nie wyjdzie nagranie nie można w żadnym wypadku stwierdzić chociaż poszlakowi co dokładniej się stało i musimy poczekać z osądem. Rozumiem jednak że historia doktora jest wyjątkowo nie trzymająca się kupy i można snuć domysły.
Ja bym się skłaniała ku temu, że jeśli nagranie nie wyjdzie (bo kamery nie działały czy cokolwiek innego) to jest to mocno ubarwiona ale jednak prawda.
Natomiast jeśli nagranie wyjdzie, to powinno rozstrzygnąć przynajmniej częściowo sprawę. Być może skłoni doktora do skorygowania wersji ku bardziej zgodnej z rzeczywistością niż tej zmanierowanej, którą znamy z jego produkcji.
@jolo65: g---o wiemy, tyle, są dwie wersje, obie równie nieprawdopodobne. Jak na wersje doktora to jest za lekko obity, jak na wersje turasa to jest obity stanowczo za mocno.
1. Że czekając na kebsa usiadł "przy stoliku, gdzie z drugiej strony siedziały jakieś dziewczyny"
2. Że gdy wracał z bratem na kwaterę to go zaczepili pod kebabownią
3. Że jest kebab gdzie regularnie szlachtują Polaków maczetami i nawet jak policja była w jakieś innej sprawie to wyskoczył stamtąd jakiś koleś z rozciętą głową, ale uciekł policji i nie złożył zeznań
A no i nigdy nie byłem w mielnie, nie stać mnie na polskie morze ( ͡° ͜ʖ ͡°)