Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +404
Mirki pijcie ze mną kompot, po latach jeżdżenia gównami co mają 100 km w końcu kupiłem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie

źródło: temp_file6183910751691884725
Pobierz
Jailer +75
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance

źródło: image
Pobierz
Dostałam kilka godzin temu maila:
Rozległe wycieki danych z AtomStore, Sote, RedCart, Selly w tym sklepów internetowych sensu.pl, sekrecik.pl, erozkosz.pl, kraina-doznan.pl są skutkiem rażącego niedbalstwa, ignorancji i niskiej jakości kodu programistycznego platform ecommerce. Od kilku miesięcy o wyciekach kodów źródłowych oraz danych można przeczytać w sieci. Wymienione sklepy internetowe i platformy ecommerce wiedzą o wyciekach, nie były zainterestowane współpracą. Dotychczas żadne dane nie zostały przeze mnie opublikowane i zamierzam to zmienić - Bla bla bla
W skrócie mam zapłacić 500zł w Bitcoinie bo moje dane zostaną udostępnione, a trzeba było tego dildosa jednak nie zamawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nic, czas na zmianę imienia i wyjazd do meksyku, trzymajcie kciuki.
A tak serio to powinnam cokolwiek z tym robić? Przekazałam tylko maila do sklepu w którym zamawiałam i myślę że raczej that's it, mylę się?
#wyciekdanych #oszukujo #wyludzenia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
czy ktoś się orientuje jaka jest procedura dostępu do swoich danych w takich portalach?
chciałabym się dowiedzieć jakie dane były przechowywane i jakie wyciekły?
#pytanie