Aktywne Wpisy
dorszcz +970
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
Władysław Pasik (Konfederacja): "J*ć ukraińskie świnie banderowskie niech z***ą na raka wraz z rodzinami"
znalezisko
Takie oraz podobne, między innymi o tym żeby "dać mu b--ń to wytłucze" wszystkich Ukraińców", wypowiedzi publikuje kandydat Konfederacji w wyborach do sejmu. Tak obrzydliwą, kacapską patologią jest ta partia i jej członkowie.
To jest konfederuska "nowa jakość w polityce".
Czekam aż "obiektywny" dziennikarz" Mazurek i jemu podobni, tak zatroskani o jakość debaty publicznej w Polsce się tym zajmą i coś czuję, że się nie doczekam.
do wszystkich zakłamanych konfedepisiorów z #4konserwy ru i #konfederacja ru którzy tak się zesrali o 8 gwiazd śpiewanych przez jakichś randomowych małolatów, chodźcie tutaj, chcę zobaczyć wasze fikołki #polityka
skoro taki kandyduje do sejmu, to musi być "elitą' tego środowiska, a jeśli taka jest ich "elita' to jacy są pozostali?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiele więcej się po nich nie spodziewałem xd
nie tylko browarów i nie tylko na scenie
"nowa jakość w polityce"