Wpis z mikrobloga

@Tuptus885 OSK Efekt, robiłem tam dodatkowe godziny. Ale polecam być wymagającym bo instrkutorzy czasem zapominają, że klient płaci więc ma prawo wymagać.

Autocross omijaj szerokim łukiem, nadal są Ci sami instruktorzy którzy do mnie nie mieli za grosz szacunku. Jeden instruktor miał na raz na placu dwóch kursantów, on sobie szedł na kawkę albo do kibla a my byliśmy sami na placu.
  • Odpowiedz
@ireneusz-piontek dokładnie tak, ma cały czas patrzeć. Inni instruktorzy potrafili przez 2h stać koło mnie i cały czas rzucać trafne uwagi

I to nie jest normalna praktyka tylko patologia.

Teraz gdyby instruktor coś takiego mi zrobił na pierwszej lekcji to pojechałbym tym motorem do domu. Na pierwszej lekcji jeździłem na moto 125cm3 na który miałem prawo jazdy (B ponad 3 lata). Jego problem, ja żadnego przepisu bym nie złamał xD wtedy
  • Odpowiedz
ja żadnego przepisu bym nie złamał xD

Art. 278 KK: § 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Tuptus885: od roku, albo od dwoch lat maja plac manewrowy na pks na wyzwolenia. poprzedni faktycznie byl bardzo kiepski z tymi plytami, teraz jest cywilizacja i wymiar 1:1. ja u nich trafilem na spoko instruktora, mlody chlopak ok 35 lat, ktory mocno siedzi w moto i oprocz zdania egzaminu uczy jezdzic. dodatkowo magda i szef rowniez robia dobra robote wzgledem przygotowania. jedyne do czego moglbym sie przyczepic to mieli mi
  • Odpowiedz