Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka, że 90 % incelskich wpisów na wykopie o tym, jakie p0lki są złe, są generowane przez przegrywów, którzy większość czasu wolnego spędzają siedząc przed kompem, jedząc czipsy i generując memy xDDD

Wytłumaczcie mi jedną rzecz. Dlaczego kobieta ma nie woleć kogoś, kto jej się podoba fizycznie lub z kim jej się fajnie rozmawia, od jakiegoś spierdoksa z wykopu, który

-nie dba o formę fizyczną
-nie dba o wygląd
-nie ma zainteresowań
-nie potrafi rozmawiać z kobietami i ogólnie jest introwertykiem

Przecież na takiej samej zasadzie chłop (normik) odrzuca kobiety, które nie spełniają jakichś jego kryteriów. Poza tym, póki nie zacząłem korzystać z wykopu, nawet nie wiedziałem, że julki kochają murzyńskie knagi i się puszczają, bo po prostu w takim towarzystwie się nigdy nie obracałem, ale jak dla kogoś jedyny kontakt z kobietami to internet, to współczuję prania sobie łba xD

Jestem silnym antyfeministą i moje poglądy zalatują patriarchatem, ale niezmiennie twierdzę ,że Blackpill = ideologia ludzi, którzy czują niższość wobec kobiet, brak pewności siebie, frustracje i rozpacz. Od Blackpilla do bycia białorycerzykiem i cuckoldem jest tylko jeden krok w postaci jakiejś desparatki, która by takiego przygarnęła.

#blackpill #redpill #bluepill #stulejacontent #p0lka #bekazprzegrywow
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopyto96: Ty właśnie jestes takim bialorycerzykiem i kukoldem, sorry. Samotność i wykluczenie na rynku matrymonialnym wśród młodych mężczyzn jest realny problemem społecznym i sprowadzanie go do zlych inceli z wykopu to ostre wyparcie. Poczytaj komentarze pod nowym filmikiem "Nie wiem ale się dowiem" i usuń to
  • Odpowiedz
Wytłumaczcie mi jedną rzecz. Dlaczego kobieta ma nie woleć kogoś, kto jej się podoba fizycznie lub z kim jej się fajnie rozmawia

@Kopyto96: Bo taki gość nigdy nie będzie zainteresowany związkiem z nią, tylko zaliczaniem kolejnych, a nawet gdyby był zainteresowany, to mowa o top 10% facetów i dla każdej nie starczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, że każdemu facetowi też podobają się modelki, ale żaden
  • Odpowiedz
  • 2
@schweizer: Gdybym nie czytał wykopu, to w ogóle bym nie był świadomy takich problemów xD

Gdyby rozchodziło się wyłącznie o znalezienie życiowej partnerki, to bym to zrozumiał, bo nie jest to łatwe i tu zgoda. Trzymam męską stronę, zawsze

. Ale w większości lament jest o: całowanie się, trzymanie za rękę i chociaż umówienie się na kawę, co dla rozgarniętego chłopa nie stanowi absolutnie żadnego problemu.

wyżej wymienionych problemów doszukuj
  • Odpowiedz
  • 2
@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0: A w jakim towarzystwie obcujesz? Ile kobiet znasz? Ile znasz par? Bo ja na przykładzie swojego otoczenia, znajomych i mojego miasta mogę ci powiedzieć tylko, że piszesz bzdury.

Poza tym, jeśli mężczyzna poderwie kobietę, da się poznać jako ktoś rozmowny, ciekawy, godny zaufania, a potem ją przeleci i zostawi to czyja to wina? Kobiety czy mężczyzny?

Analogicznie, gdyby Ciebie poderwała jakaś fajna laska, ale borderka (o czym byś nie
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Wykop często opisuje pewne problemy, które wśród normictwa sa tematami tabu - jedna z nielicznych zalet tego portalu.

To jest właśnie część problemu, że w czasach sociali/aplikacji randkowych, feminizmu i galopujacej hipergamii przeciętny typ musi #!$%@?ć salta i być super alfą, by w ogole móc pójść z Julką 4/10 na randkę. To nie jest normalne.
  • Odpowiedz
  • 1
@schweizer: Czym dla ciebie jest normictwo i dlaczego nie jesteś tym mitycznym normikiem?

W tym roku umawiałem się z 3 laskami (w tym z dwoma po kilka razy i więcej), które były obiektywnie 7-8/10, ja sobie bym dał 6/10, w porywach 7. Tyle, że ja byłem ponad 6 lat w związku i wiem jak z babami rozmawiać
  • Odpowiedz
@Kopyto96:

(...) niezmiennie twierdzę ,że Blackpill = ideologia ludzi, którzy czują niższość wobec kobiet, brak pewności siebie, frustracje i rozpacz.

Osobiście nie zgadzam się z takim poglądem na blackpill, no ale to jedynie moja perspektywa.

Z blackpillem jest o tyle problem że brak tutaj jakiegoś scentralizowania tego ruchu, jakiejś osoby lub grupy która byłaby swogo rodzaju przedstawicielstwem i mogłaby wyznaczyć jakąś definicję tego ruchu, przez co istnieje wiele różnych poglądów oraz opisów
  • Odpowiedz
  • 1
@Zardzewialy_Szczur: Wytłumacz mi jak można mieć 25 lat i się nigdy nie całować i nie trzymać za rękę, a winę zwalać na otoczenie.

A jak się jest brzydkim, to też nie żadna przeszkoda, bo albo starasz się choć trochę upiększyć, o ile masz hajs (zęby, fryzura, muskulatura, ubrania etc). Jak nie, to szuaksz laski ze swojej półki, a nie że wykopowy ulaniec-prawiczek chce julkę 8/10 xD

Poza tym,wygląd to nie
  • Odpowiedz
  • 1
@malphite_support_enjoyer: No to może na standardy spermiarzy, ale nie na moje. Gdyby ten portal nie był tak toksyczny (stalking, donosy, wykręcanie afer etc), to bym ci nawet fotki podesłał xd

zresztą, jak dla ciebie randka z ładną kobietą to jest jakieś sci-fi, to znaczy, że za dobrze z tobą nie jest.
  • Odpowiedz
@Kopyto96:

Bo ja na przykładzie swojego otoczenia, znajomych i mojego miasta mogę ci powiedzieć tylko, że piszesz bzdury.

Tak zwany "dowód anegdotyczny". Syty nigdy nie zrozumie głodnego. Ludzie obracają się w towarzystwie podobnych sobie a nie wśród przekroju społeczeństwa. Jak ktoś jest bogaty to ma bogatych znajomych, mieszka w lepszej dzielnicy, dzieci chodzą do dobrej szkoły itd i taki człowiek może nawet nie zdawać sobie sprawy z tego że
  • Odpowiedz
  • 1
Jak ktoś jest bogaty to ma bogatych znajomych, mieszka w lepszej dzielnicy, dzieci chodzą do dobrej szkoły itd

@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0:

Bzdura. Wychowałem się w dobrym domu, moi rodzice są bardzo wykształceni (prestiżowe zawody) i nigdy mi niczego nie brakowało, a moi koledzy byli zwykłymi chłopakami z bloku. Ponadto dziś trzymam się z ludźmi, których rodzice byli raczej robotnikami lub niektórzy nawet z rozbitych rodzin. W naszym towarzystwie są osoby, które zarabiają 4k,
  • Odpowiedz
@Kopyto96:

Wytłumacz mi jak można mieć 25 lat i się nigdy nie całować i nie trzymać za rękę, a winę zwalać na otoczenie.

Cóż, nie muszę tłumaczyć jak to możliwe, ponieważ wiele osób jest w takiej sytuacji.
Sam jestem w takiej sytuacji, choć akurat wiek mam
  • Odpowiedz
@Kopyto96 Co się stało z twoją ex? Po 6 latach dowiedziała się że jej chłop jest konfiarzem z gwoździem w mózgu? A teraz umawiasz się z 8/10 mhm na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°). 8/10 w Przemyślu chyba
  • Odpowiedz