Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

rutekboss +8
#f1 #f1spam Moja lista jak oceniam driverow startujacych w 2026.
https://tiermaker.com/create/formula-one-2026-drivers-18578264
https://tiermaker.com/create/formula-one-2026-drivers-18578264
źródło: my-image
Pobierz

Hej mam mały problem jakiś czas temu zacząłem budować campera wiecie ocieplenie , kable , ściany itp na sam koniec zostawiłem sobie najdroższe rzeczy typu toaleta akumulatory itp i na YT wpadłem na spoko gościa „tak się wtedy wydawał” który ma otwierać sklepu z rzeczami do campera więc mówię poczekam i dam zarobić komuś kogo kojarzę z internetu. Ale sklepy długo nie było to odezwałem się w wiadomości prywatnej co potrzebuje itp zrobił mi wycenę naprawę dobra i powiedział coś w stylu że jak ktoś mi to wyceni taniej to on robi jeszcze -100 zł , więc mówię gość jest pewny o swoje rzeczy. Więc mu odp że się zgadzam i jestem chętny to zamówić u niego i co ważniejsze to wyszło prawie 15 tys zł , to gość powiedział że dopiero buduje magazyn ale rzeczy ma odłożonej w dużej hurtowni dla mnie mówię super mi pasuje , po paru dniach mówię daj numer konta sklepu wyślę kasę i wtedy pierwsze moje zdziwienie że gość powiedział że akceptuje tylko gotówkę wręczona osobiście więc pojechałem do niego bo części są mi potrzebne na wyjazd do Portugalii za 2 tygodnie a powiedział że rzeczy będzie miał dla mnie za 2-3 dni robotę, a wczoraj niestety kolega wysłal mi nagranie z jego live ze jednak sklepu narazie nie otwiera wszystkie zamówienia zamraża jak i pieniądze za nie bo narazie nie ma głowy do sklepu i chce jechać do Chorwacji. Może mi ktoś pomóc w tej sprawie ?
Pozdrawiam korsir
Mogę pomóc w napisaniu pisma wzywającego do realizacji postanowień umowy lub/i pisma do prokuratury. Jak coś pisz PW
@qba111: kto nigdy nie życzył nikomu na wykopie śmierci w męczarniach niech pierwszy usunie konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W pierwszej kolejności wyślij mi przed sądowe wezwanie do realizacji lub zwrot kosztów. Musisz opisać sytuacje i wnieść roszczenia w sensie towary albo zwrot kasy. Dać mu dwa tygodnie, jeżeli tylko oczywiście posiadasz adres, bo najlepiej listownie. Później zawiadomionko do prokuratury a później już tylko czekanie i to bez pewności że rozstrzygnie się pozytywnie.