Aktywne Wpisy
Jarek_P +462
Właśnie z przeproszeniem, po wykopowemu mówiąc, jebłem. Od jakiegoś czasu w mojej okolicy pojawiają się liczne billboardy reklamujące nowe osiedle. Francja elegancja, inwestycja ze słowem "rezydencja" w nazwie, wizualizacja jak poniżej widać, z ogłoszeń w internetach wynika, że mieszkania w cenie po milion za czteropokojowe 88m2 z ogrodem 150m2
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
Viruxx +68
Here we go again. #gielda
Jaki napęd 4x4 najlepszy? Śniegi, leśne drogi itp. Czy to jest dalej symetryczny subaru?
#motoryzacja #subaru #audi #mercedes #bmw
a jak chcesz ładować się w błoto po klamki to tylko stały mechaniczny, nie tam żadne magiczne wynalazki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakikolwiek stały, obojętnie, czy z dyfrem centralnym, czy sprzęgłem wielopłytkowym. Ważne tylko, żeby nie był dołączany elektronicznie na życzenie. Audi (A4 w górę), Subaru, Alfa Romeo, Mitsubishi, BMW (Xdrive, nie we wszystkich modelach) itp. Nie wiem jak w nowszych autach, bo się nie interesowałem. Z tych, którymi jeździłem, najlepiej dawała sobie radę Alfa 159 Q4.
@amath:
W takim scenariuszu napęd nie ma znaczenia. Traktor i wyciągarka za to już tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)