Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +205
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Soothsayer +540
2 lata później klimy nadal nie ma, a nikt nie przyszedł ehhh sad
#apple #macbook
Sprawdź pierwsze ile będzie Cię kosztować wymiana. Bo może się okazać, że taniej wyjdzie kupić całego mac'a.
No chyba, sam będzie wymieniać.
Wiem, dlatego z makiem nie idzie się do serwisu mac'a, nawet do nieautoryzowanego jak ihospital.pl :)
@Richtig_Piwosz za zdjęcie powłoki antyrefleksyjnej kasują 400zl gdzie hindus mieszanka wody i sody oczyszczonej w 15 minut robi. XD
Rzuć okiem na ostatnie zdjęcie w tym ogłoszeniu:
https://www.olx.pl/d/oferta/macbook-pro-13-i5-16gb-ssd-250gb-2015-a1502-CID99-ID10ioJ8.html?reason=seller_profile
Czas 15 min, koszt kilka złoty.
Skończy się tak, że sam ją zregeneruję i podniosę cenę o 200.