Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam,

Od razu mówię, że nie jestem jakimś wielkim szurem ale już nic innego niż czary nie nasuwa mi się na myśl.
Więc Tl;Dr moja dziewczyna znęca się nade mną jakimiś laleczkami voodo lub inną czarną magią.

Więc tak, siedziałem z nią 3 lata i niedawno nastąpiło rozstanie, rozstaliśmy się w trakcie kłótni gdzie agresywnym tonem przez chwilę zamilkła napluła pod moje nogi i spokojnym głosem cała czerwona wypowiedziała coś typu ,,Na żywioły przyzywam jakiś ehesetor" czy coś takiego XD, pomyślałem że pewnie na titkoku coś wyczytała i myśli że jak naśle jakiegoś "astralnego aniołka od zwiazków" wszystko się ułoży mimo tego, że waliła mnie po rogach gdzie mogła. Wyszła z domu i za kilka tygodni zaczęły się dziać dziwne rzeczy mianowicie: dostawałem jakiś bóli kręgosłupa w nocy, zwolnili mnie z pracy, miałem wypadek autem na parkingu aż otworzyła się poduszka powietrzna mimo że nie była to wielka kolizja, działy się jeszcze dziwniejsze rzeczy i do dziś jest ich coraz więcej- ehh mogę się już wcielić w Hioba z biblii bo cierpię jak on. Mój Ojciec zmarł w sobotę i nie wiem skąd ku.... te cierpienia, jedyne co mi się nasuwa na myśl to ona, pamiętam jak koło drzwi powiedziała coś w stylu ,,Zemsta będzie bezdotykowa frajcu" i wyszła. Nikt w moim domu nie praktykował magii a jako iż mieszkam na Podlasiu w małym mieście bo zaledwie około 7K mieszkańców, nigdy nie wiadomo jaka stara babka coś rzuca, u nas tradycją jest wierzenie w takie rzeczy- sam nie wierzyłem ale teraz już inaczej do tego podchodzę, bo tylko ona mogła to zrobić.

Jeśli ktoś zna się na czarach i magii niech się do mnie odezwie, mam zaledwie 25 lat i siedzę w desperacji przez zwykła dz...

#pomocy #magia (#ezoteryka ??) #zwiazki #klatwy #uroki #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim stresujesz się rozstaniem, przez co jesteś mniej skoncentrowany, pewnie gorzej śpisz. A ponieważ doszły do tego kolejne trudności życiowe/ciężkie wydarzenia to szukasz w tym jakiegoś (wspólnego) sensu. Do tego będąc pod obciążeniem psychicznym bardziej dostrzegamy negatywne drobnostki, które na codzień ignorujemy.
Zamiast skupiać się na czarach, przygotuj listę rzeczy które potrzebujesz zrobić i zorganizować żeby zapewnić sobie podstawowe bezpieczeństwo (wizyta u lekarza, znalezienie pracy, naprawa samochodu), a następnie daj sobie
  • Odpowiedz
Na mnie cyganka rzuciła przekleństwo bo jej nie dałem kasy. I nic. Nie wierzę,że twoja dziewczyna ma większe moce niż cyganie. Przypadek.
  • Odpowiedz