Wpis z mikrobloga

Jak uprzykrzyć życie sąsiadowi z góry szukaj

Gosc od bez mała roku robi remont, wierci non stop a w sobote zaczął burzyć ścianę. Ilość gruzu: kontener plus kupa pyłu pod ścianą na podwórku. W sobotę od bicia młotem w ścianę zaczął mu się sypać sufit xD
Pisałam do administracji ale to c---a daje, z inną sytuacja (woda z sufitu) administracja przyszła, popatrzyla. Powiedzieli, że wezwie hydraulikow (to było rok temu) oni przyszli, jego nie było zostawili karteczkę za drzwiami, bo numeru do niego nie mają-numer jest do jakiejś babki-poprzedniego właściciela... A jak go spotkano na ulicy potem mówił, że on żadnej kartki nie miał.. Mamy zawalony korytarz kartongipsem i workami z gipsem dodatkowo na najwyższym piętrze ma instalacje do spuszczania worków i wszystko, tj poręcze, rower na dole wózek (korytarz w kamienicy jest taki że to jest totalnie obok, nie przeszkadza to w wyjściu awaryjnym) jak ktoś trzyma u-----e w pyle. Brak mi sił

#remont #mieszkanie #sasiad
taktomojekonto - Jak uprzykrzyć życie sąsiadowi z góry szukaj

Gosc od bez mała roku ...

źródło: temp_file7816006633171413460

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niecodziennyszczon: @mkorsov
na prawdę nie wiem czy che wykurzyć. Gość sam robi, czasem z kolegą np w sobotę - jeden spuszczał z góry gruz, a drugi z doły zbierał. Nie wiem jak to wygląda ze zgodami, spodziewałabym się jakiegoś ogłoszenia na klatce ze "od do będzie wyburzanie ścian". Jak pierwszy raz napisałam do administracji chyba we wrześniu zeszłego roku nic nie wiedzieli o remoncie, a to już trochę trwało.
  • Odpowiedz