Wpis z mikrobloga

Atthost po tym jak trzeba prosić się przez miesiąc o kod dla domeny, bo nie można mieć tego kodu w panelu tylko pisać listy do nich (uff na szczęście mam to już za sobą), znów zaskoczyło. Dziś, dzwoniąc na infolinię (z ciekawości jaką dostanę odpowiedź) dostałem kit, że hosting nie jest od 900 zł netto za rok przy przedłużeniu, tylko za 600 zł, kiedy skonfrontowałem to, dowiedziałem się, że w tym co ja klikam jest faktycznie za 900 zł netto, ale oferują przy tym (super mega opcję za dodatkowe 300 zł) zachowanie starej wersji PHP, no więc zapytałem gdzie jest za 600 zł, nie dostałem odpowiedzi tylko wymijające, że 600 zł jest dla klientów stałych a promocja za 100 zł dla nowych. Oczywiście po raz kolejny podjąłem próbę konfrontacji cen i znów został mi nawijany makaron na uszy, kiedy po 2/3 minutach słuchania ciągle o tym samym, zapytałem twierdząco wprost, że taka oferta nie istnieje i jest to pic na wodę, bo nie da się odhaczyć czy zaznaczyć starej wersji PHP, tylko z góry jest dodana z ceną 900 zł. Myślicie, że dostałem odpowiedź, że mam rację? Nie. Jedno wielkie XD

#hosting #hostingi #domena #domeny #atthost #nazwa #strona #stronainternetowa #stronawww
danoneek - Atthost po tym jak trzeba prosić się przez miesiąc o kod dla domeny, bo ni...

źródło: lel

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AttHost_pl: Jesteście obecnie jedna z gorszych firm hostingowych, po niedawnym połaczeniu z "nazwa" ceny hostingu wzrosły nawet 6 krotnie. Klient jest stawiany przed faktem dokonanym, zwykły najtanszy pakiet, który latami nie przekraczał 200 zł brutto rocznie przychodzi nagle cena ponad 700 zł a jakosc usług i parametry ta sama co była wcześniej, delikatnie mówiąc nie z górnej półki.... to nie wszystko, są tez ogromne problemy z zabraniem własnych domen od
  • Odpowiedz
Odnosząc się do kwestii kodu Authinfo, w żadnym wypadku nie utrudniamy jego wydania. Jak informowaliśmy już w korespondencji mailowej, o kod możesz wnioskować w każdym momencie trwania okresu abonamentowego. Wniosek możesz przesłać również mailowo, opatrując go podpisem kwalifikowanym. Kod wydawany jest na adres Abonenta przesyłką za potwierdzeniem odbioru.

W razie pytań zapraszamy do kontaktu na priv, lub pod adresem biuro@atthost.pl
  • Odpowiedz
@danoneek: Procedura ta ma kluczowe znaczenie w ochronie praw abonenta do domeny, ponieważ pomaga skutecznie zapobiegać nieuprawnionym próbą uzyskania kodów authinfo przez osoby trzecie. Niestety, takie sytuacje mogą się zdarzać, dlatego dbamy o najwyższy poziom bezpieczeństwa i jednocześnie staramy się rozpatrywać wszystkie zgłoszenia w możliwie najkrótszym czasie.
  • Odpowiedz