Aktywne Wpisy
GrubyJoshi +8
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
saintie +30
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
A krytykuje ją polityczka Konfederacji, która wprost mówi o dyskryminacji mężczyzn.
Zatem na kogo lepiej głosować chcąc równego wieku emerytalnego dla mężczyzn?
A) Na Klaudię Domagałę z Konfederacji
B) Na Marzenę Okłę-Drewnowicz z PO
#pytanie #ankieta #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #bekazlewactwa #bekazpo #konfederacja #polityka
Która partia daje większe szanse na zrównanie wieku emerytalnego
KO jest jedyną partia w 21 wieku
Poza tym, wklejasz jakąś Klaudię, która nie ma w ogóle mocy sprawczych w Konfederacji. Politycy, którzy decydują o tym, w jakim kierunku Konfederacja idzie mówią tak:
Koalicja ma w czubie niektórych, jest kilku np. Sienkiewicz, który wprost mówił o przywróceniu służby wojskowej. Jednak nie są to aż tacy odklejeńcy i lepsza jedna walnięta baba (mało znacząca) niż Sławuś Wielki. (
@Koziom: ale ty myślisz, że zrównanie było tego powodem? Czy może k---a jednak podniesienie? XD
Nadal nie zmienia to faktu, który tutaj przedstawiam, że PO jest partią anty-męską. I oficjalni urzędnicy z tej partii mówią, że równości nie będzie.
Więc każdy kto głosuje na tą partię jest de facto przeciwnikiem praw mężczyzn.
A Konfederacja, która mówi o dyskryminacji mężczyzn może rodzić nadzieję na zmianę. Bo co innego pozostało? Uznanie, że wiek emerytalny będzie nierówny już zawsze?
@sildenafil: Tyś niewinny jak nieobsrana łąka.
Niektórzy z nich wręcz robią sobie z tego żarty.
Memcem wprost mówi, że spoko.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.rp.pl/polityka/art39928201-konfederacja-zalozyla-zespol-ds-rownych-praw-mezczyzn-szef-zespolu-to-zartobliwy-pomysl
Nie rozumiem tego. Mogliby się obroną męskich interesów jakoś wyróżnić na scenie politycznej, a oni zachowują się jak cucki, które nie widzą przywilejów bab.
Emerytury stażowe to krok w kierunku równości, nie podnoszenie wieku emerytalnego kobietom, bo co to za równość osiągana przez pogorszenie czyjejś sytuacji? Szczególnie gdy nie wpłynie to na los chłopów w żaden sposób?
@marv0oo: podniesienie, ale i też nie ma co czarować, faceci nie radzili sobie z tym, że babcie miały się stać 'zajęte' - to są darmowe nianie i kucharki, chętniej zmieniają pampersy niż faceci, mają większą cierpliwość by od 7 do 16 latać za bąbelkiem. Młodzi chcieli szybciej rodziców na emeryturze, a faceci niższej emerytury w zamian za krótszy wiek emerytalny - nie chcieli.
@sildenafil: Zgadza się, mówią o dyskryminacji mężczyzn, mówią na przykład że mężczyzna ma z---------ć w kamasze a kobieta nie XD