Wpis z mikrobloga

Brutalny #blackpill . Gdzieś daleko w Chengdu w Chinach - w zachodniej części Kotliny Syczuańskiej w strefie klimatu subtropikalnego, monsunowego. Zapytana o preferencje kobiet na rynku matrymonialnym, lokalna mieszkanka rozwiewa wątpliwości.

#tinder #przegryw #podrywajzwykopem #chiny #zwiazki #niebieskiepaski #redpill #wzrost #przegrywpo30tce
De_Fault - Brutalny #blackpill . Gdzieś daleko w Chengdu w Chinach - w zachodniej czę...

źródło: blackpill45

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 47
@Myszo: 175 to w Chinach wymagają już gdzie tam większość chłopów to ma sporo poniżej 170. W europie to dziś trzeba mieć 190 co najmniej.

@Don_Kamizi: why not both? Dziś kobieta może mieć wysokiego i bogatego w jednym.

@prawiczek92: raz mnie sparowało z taką malutką 152cm i myślałem oo to u tej może będę miał szansę bo jestem o głowę wyższy. Na pierwszym spotkaniu cały czas
  • Odpowiedz
152cm i myślałem oo to u tej może będę miał szansę bo jestem o głowę wyższy. Na pierwszym spotkaniu cały czas gadała o swoim ex który miał 2,02 xd

@De_Fault: największym chichotem losu jest fakt, że wzrost dziedziczy się po obojgu rodziców więc z tym swoim 2-metrowcem mogłaby mieć syna mierzącego 170cm a więc nie spełniającego wymagań matrymonialnych swojej własnej matki xDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@siepan: najlepiej po prostu jakby takie się nie rozmnażały ale weź to powiedz spermiarzom.. baba nie dopuści do siebie w żadnym przypadku chłopa 1,50cm a w drugą stronę to z pocałowaniem w rękę i tak się tworzy kolejne pokolenie przegrywów.
  • Odpowiedz
@De_Fault: przegrywy będą zawsze, tak jak zawsze będą biedni bo zawsze nastąpi korekta wymagań tudzież majętności.
Jakbyś wziął 20 chadów i 20 julek 9/10, umieścił całą czterdziestkę na bezludnej wyspie na środku oceanu i zajrzał tam za 5 lat to by się okazało że 4 najniższych i 5 najbrzydszych zostało w nowo wykształconej skali przegrywami i nie mają dostępu do tzcipy.
Analogicznie jakbyś wziął i odseparował od świata 100 miliarderów
  • Odpowiedz
@De_Fault w dupie byłeś g---o widziałeś. wam się wydaje że jak ktoś jest z Azji to jest jakiś krasnal, Chińczycy są przeciętnie trochę nizsi od Polaków. Ci chinole z północy są wyzszi od tych z południa. Gadanie że przeciętny chinole mlody ma <170 To xD
  • Odpowiedz
  • 0
@WarwaraBasia: młodzi chinczycy są przecietnie troche nizsi od ogółu Polakow - tak bym to określił. Ale jakby porównywać wg. kategorii wiekowych to nadal wypadają sporo gorzej. I mówimy tu o chinczykach co faktycznie idą szybko w góre pod tym wzgledem. W innych krajach azjatyckich nadal są daleko za europejczykami pod wzgledem sredniego wzrostu.
  • Odpowiedz
175 to w Chinach wymagają już gdzie tam większość chłopów to ma sporo poniżej 170.

@De_Fault: W 2019 roku średni wzrost 19-letniego Chińczyka wynosił 175,7cm.
  • Odpowiedz