Aktywne Wpisy

Rv0000 +12
Siemka, mordeczki czy ktoś z was się orientuje czy są jakieś zdalne uczelnie na których nie trzeba się jakoś wybitnie uczyć (najlepiej w ogóle xd)? Nauka idzie mi tragicznie, biłam na studiach 2 razy i za każdym razem materiału było tyle że nie wydalałam psychicznie a nie ma mnie na tyle żeby się pytać po ludziach czy mają jakieś przecieki. Ciekawi mnie to czy są jakiekolwiek studia za które się po prostu

Odległość od kanapy do TV to ok 6,5 metra i nie mam jak zmniejszyć tego dystansu ze względu na charakterystykę pomieszczenia i sposób jego urządzenia.
Nie zależy mi na nie wiadomo jakiej specyfikacji. TV będzie używany sporadycznie, bo akurat w moim przypadku salon jest stosunkowo mało użytkowany. Tak naprawdę nie musi być nawet smart, bo ew. zapotrzebowanie uzupełni z doskoku chromecast.
Docelowo będzie zamontowany na ścianie, raczej wyżej niż niżej.
#telewizory #telewizor #tv
Zastanawiam się jak z jakością i trwałością modeli powyżej tego (65-75") rozmiaru.
Najprościej tak jak piszesz, brać cokolwiek jak będzie tanio w tym rozmiarze, no, ale jednak... wydać sporo i wtopić to kosztowne ryzyko.
Taniej byłoby wziąć jakiś w miarę przyzwoity projektor, ale zraziłem się nieco do tego rozwiązania. Tu
Co do urządzenia pomieszczenia, to niestety ma taką charakterystykę, że sofa/kanapa nic cholery nie pasuje do postawienia bliżej. Tzn. da radę, ale będzie to wyglądało fatalnie.
Biorę pod uwagę Twoje sugestie i myślę dalej.
Cały czas jednak mam to na uwadze, ale zaczynam rozważać mimo wszystko projektor. W miarę przyzwoity będzie i tak tańszy niż 100" TV. Salon mam od strony zachodu i zadrzewionego ogrodu, więc może da radę oglądać w dzień mimo braku rolet.
W sumie zawsze mogę kupić i zwrócić taki projektor