Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
* Onet robi artykuł że PIS chciał p-----------ć 14 miliardów na kontrakty na amunicje dla prywatnych spółek bez żadnego ładu składu i kontroli
* Zakolak robi film w którym po kolei punktuje że ten artykuł to stek wierutnych kłamstw: Zaczynając od tego że firmy które brały udział w przetargu albo należały do polskiej grupy zbrojeniowej, albo skarb państwa miał w nich większościowe udziały, albo ich prezesem jest polityk PO.
* Redaktorzyny z onetu nawet nie odpowiadają na żaden z argumentów, tylko unoszą sie wyższością że oni nie będą nawet odpowiadać bo to nie ma sensu xD
* Wykopki się zesrały że zakolak jest za pisem bo wypunktował argumentami debilny artykuł, a przecież c--j z tym czy artykuł był prawdziwy czy nie - ważne że walił w kaczafiego.
Weźcie k---a wyjdźcie na dwór, spotkajcie się z rodziną, pójdźcie na ryby, i odstawcie polityke bo wam plemienność mózg wyżarła xD
#stanowski #kanalzero #bekazlewactwa #bekazwykopkow #bekazdziennikarzy
Ale taguj #urojeniazbrighton bialorycerzuku ksysia xDDD
Kolega @miki4ever chyba dopiero teraz odczytał tą odpowiedz autora z onetu. W końcu skoro była taka długa to musi zawierać jakieś argumenty, prawda?... Prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)