Aktywne Wpisy

XD__ +203

Gawith_Apricot +83
Pamięta ktoś karty Dragon Ball w chipsach Chio Chips? Jakoś było to na początku lat 2000.
Kupowałem po 5-10 małych paczek naraz dla kart, a potem to wpierdzielałem tak że mnie aż brzuch bolał.
#nostalgia #2000s #czipsy #dragonball
Kupowałem po 5-10 małych paczek naraz dla kart, a potem to wpierdzielałem tak że mnie aż brzuch bolał.
#nostalgia #2000s #czipsy #dragonball

źródło: a1ec144840138adf6079dcd08fbe
Pobierz
Jeszcze taki tip - warto brać trochę mniejszą kalorykę i dobić to jakimś skyrem, twarożkie, owocem czy warzywem. Białka nigdy za dużo nie ma w pudełkach, podobnie jak owoców, a przy okazji jak wpadnie jakaś pizza w weekend to masz okienko kaloryczne na nią.
@Kulenfrau: za 40 zł cudów nie bedzie, dobre zaczynaja sie od 80-90 zł
@Wychwalany: Te po 80-90 potrafią Ci zrobić takie same g---o jak te za 45, także akurat u nich nie ma jakiegokoklwiek sensu brać na poważnie. Ja mam wrażenie, że każdemu pasuje co innego to po pierwsze. Po drugie większość kateringów dopóki nie ma obłożenia na zbyt dużym poziomie to daje radę, a potem jak weźmie za dużo
@Wychwalany no jak teraz bym brał to bym wziął sobie torbę na to.
Co do tych droższych diet. Nie wiem w tych droższych też czasami jedzenie na takim poziomie było, że wolałem już to 2 x tańsza, a czy nie
Robienie samemu żarcia nie wymaga ani umiejętności z kosmosu, ani wielkiej ilości czasu. Chyba, że jesteś francuski piesek i musisz mieć jakieś specjalne formy podania.
No chyba, że nie
@Darth_Gohan mi w drozszym raz zrobili koktail z plastikowej miarki ktora dodaja do białek w proszku. Dobrze ze wyczulem te kawalki plastiku w ustach. W drugiej porcji bylo to samo, oczywiscie jak do nich napisalem to nikogo nie ostrzegli xD
Dieta pudełkowa ma ta zaletę, że masz 5 posiłków.
Mięso warzywa kasza/ziemniaki/pieczywo
Ciasto + skyr i owoce
Nawet głupią tzw nocna owsiankę robisz 5min.
@Inozythol: Bo mam ochotę jeść 5 nie 3, albo zapychać się dwoma dużymi. Wszędzie trąbią, że lepiej jeść mniej, a częściej.
@Darth_Gohan: A ja właśnie wole z knajp xd Na samych pudełkach strasznie się nudziłem, po miesiącu to połowa tych pudełek stała w lodówce bo nie miałem ochoty, nawet przy wyborze menu. Dlatego tak często zmieniałem firmy bo zawsze była to jakaś odmiana. Oczywiście nie jadam 100% z knajp bo są też
@Vadzior: Połowa knajp robi to żarcie na poziomie diety pudełkowej. Druga połowa po jakimś czasie się nudzi. Natomiast najważniejsza kwestia to jest cena. Knajpy są tak k------o drogie, że podziękuje za nie w długim terminie.
Tak samo sporą część piekarni już wali z cenami za jakieś bułki.