Wpis z mikrobloga

@Tabasco666: Bezrobotni ludzie bez celu w życiu zawsze są najbardziej zajęci - vide major, menel 207 czy kononowicz.
Najśmieszniejsze jest to, że zwykłe obowiązki codzienne szarego człowieka w głowie takiego bezrobotnego darmozjada urastają do rangi PRZEDSIĘWZIĘCIA
  • Odpowiedz
@Sztywny_Ludwiczek: barnej moim idolem, piszesz? Niechaj będzie. Tak jak jest i Twoim skoro założyłeś konto tylko po to by komentować posty dotyczące wyłącznie barneja. Bana w piątek czy w sobotę wyłapałeś na starym koncie?
  • Odpowiedz
@Sztywny_Ludwiczek: Ja się mam gonić? Sam żeś do mnje jakieś aluzje pierwszy napisał a teraz się produkujesz. Nie pasują Ci tacy podludzie jak ja to nie pisz do mnie, dodaj na czarnolistę i masz spokój. Jeśli chcesz się dowartościować moim kosztem- proszę bardzo. Od tego jest taki przegryw jak ja. Jeśli chciałeś być zauważony wśród elity antylateksów - wielką będzie nagroda Twoja. Twoi guru zaglądają na wykop i z pewnością
  • Odpowiedz
  • 1
@Tabasco666 Ci bliżyńscy bliźniacy to dobry przykład jak kończą ludzie bez zajęcia i celu w życiu. Ludzie w ich wieku zajmują się wnukami, albo siedzą na działce, a oni jeżdżą bez celu i angażują się w życie obcych meneli z drugiego końca Polski.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Znowu mnie robisz niedźwiedzią przysługę i wbijasz sztylet w plecy? Napisz jeszcze, że Cię o to prosiłem!!!!
Chcesz mnie zrobić przyjemność to zatop innego narzucającego się mnje użytkownika- CzikaKiri, imię jego.
Robię screena, bo pewnie palec omsknie się Tobie i skasujesz. Co niedzielę tak wyrabiasz.
  • Odpowiedz