Aktywne Wpisy

Bunch +128
Standardzik
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow

źródło: temp_file3180717902423487796
Pobierz
hahaha322 +687
jakim k---a trzeba być dzbanem żeby nie rozumieć że wspieranie ukrainy to nie jest oznaką miłości do nich i włażenia im w dupe ale wspierania kraju który obecnie gruzuje kraj który najbardziej nam zagraża? czy to jest aż tak ciężkie do zrozumienia? xD #debata
Informacja z dziś - twórca telegrama został aresztowany we francji za to, że nie chce wydać kluczy deszyfrujących:
https://wykop.pl/link/7524389/pavel-durov-tworca-aplikacji-telegram-aresztowany-we-francji
To jest niebywałe, że pod naszym nosem wchodzi cenzura. Koleś, który spierdzielił z rosji za to, że nie chciał współpracować z ich służbami i chronił prywatność użytkowników, został aresztowany w europie za... brak współpracy ze służbami i ochrone prywatności użytkowników... xD
Myślę, czy dobre by były filipiny lub tajlandia, albo ewentualnie dominikana lub argentyna. Gdzie mirki polecacie spierdzialć w razie "W"?
#polska #zagranico #zagranica #ue #uniaeuropejska #antyneuropa #antykomunizm #antysocjalizm #socjalizm #komunizm #zsrr #zsre #dominikana #argentyna #filipiny #tajlania
Pavel Durov - Twórca aplikacji Telegram aresztowany we Francji
@lukasj: wujku, nie dyskutuję z twoją oceną stopnia wolności w Europie, oceniaj sobie to jak chcesz, twoja sprawa. Ale wskazując jako bardziej wolne Filipiny, Tajlandię, Dominikanę czy Argentynę, udowadniasz, że albo nie masz o wymienionych krajach żadnego pojęcia albo jesteś zwykłym trollem.
@lukasj: iksde
@lukasj: Filipiny to ten kraj, w którym prezydent populista zachęcał do walki z narkomanią poprzez strzelanie do rzekomych dilerów?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Odpowiedz może się różnić w zależności od tego jaki scenariusz obstawiasz - wojna światowa, wojna domowa, zamieszki rasowe (chociaż to bardziej w kontekście państw zachodnich omawiają), epidemie, głód
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@an-drzej: stawiam że op jest klinicznym antykomunistą, więc rząd walczący z "czerwonymi" narracyjnie mu leży. Zapomniał tylko sprawdzić, że na Filipinach każdego realnego i wyimaginowanego wroga władzy nazywa się komuchem, żeby bezkarnie go zatrzymywać, nękać, trzymać bez sądu w areszcie a nawet zastrzelić podczas "stawiania oporu przy zatrzymaniu". Op ewidentnie jest takim
@Kj5s6f2dk7s54o: xD walcz z chocołem który sam stworzyłeś, tak ta. Jeżeli w filipinach jest takie prawo (o czym nie wiedziałem - dlatego tutaj pytam) to raczej odpada. Ja raczej jestem przeciwnikiem zawierania małżeństw, ale mniejsza o to...
I nie, nie podoba mi się, żeby ograniczać kogokolwiek wolność - niech każdy robi co chce, pod jednym warunkiem - zakaz
@lukasj: próbuję zrozumieć to, co napisałeś o pryskaniu na Filipiny przed "opresyjną" UE. W tamtym kraju prawo zabrania rozwodów (jako jedyne oprócz Watykanu) i to jest fakt. Podobnie jak tak po prostu strzelanie przez policję do ludzi podejrzewanych, że są dilerami narkotyków. Podobnie jak nazywanie