Aktywne Wpisy

MonazoPL +170
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 17.1% (29)
- Brzuszka 17.1% (29)
- Skrajka 42.4% (72)
- Ogonek 23.5% (40)

Musi byc hybryda, i to nie miekka hybryda, tylko prawdziwa, HEV, nie musi byc to PHEV (bo to wlasciwie wykracza poza budzet :D)
Co byscie polecili w tych pieniadzach?
Do tej pory jezdzilismy:
Kia Sportage 1.6 HEV
Hyundai Tucson 1.6 HEV
Toyota RAV 4 2.5 HEV
Z tej trojki to Kia Sportage wypada najlepiej w stosunku jakosc/cena, wersja Anniversery to juz naprawde fajnie wyglada, mozna ja dorwac za 165k brutto, ale widzialem na zywo wersje amerykanska, i kiedy patrze na ten europejski maly ulep, to mi przykro XD
Dlatego RAV4 mi sie bardziej wizualnie podoba, bo jest wieksza, ale skrzynia CVT i wycie/halas podczas jazdy to jest dramat.
Moze cos jeszcze polecicie z wlasnego doswiadczenia?
Jeszcze czekamy na MG HS, ktore ma sie podobno pojawic zaraz w salonach, moze to tez jest jakis punkt zaczepienia :D
Bylismy w salonach VW, Mercedes, Audi, Peugeot, Cupra i pezoty, szczegolnie ten 408 no to piekny jest! Ale 1.2 vs 1.6 PHEV, ktory pali 9l, to jakies nieporozumienie :(
VW z ich Tiguanem to ponad 200k, Audi to samo... :( O Mercedesie nie wspominajac w ogole.
Cupra Formentor fajna, ale to samo co VW - ponad 200k za hybryde :(
Do VAGa nam najdalej, najblizej do Kia/Hyundai.
#leasing #samochody #motoryzacja
Pamiętaj że w sportage dopiero od wyższego wyposażenia niż anniversary są dostępne Ledy adaptacyjne (BL w górę).
Tutaj wpis mirka z espace w temacie spalania.
Co prawda jechałem pluginem, więc ciężka bateria w bagażniku mogła powodować zły balans ale tak niebezpiecznym autem nigdy nie jechałem.
Tucson jest teraz po lifcie i zawsze na
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/honda-cr-v-2-0-i-mmd-hev-elegance-2wd-cvt-od-reki-ID6Gzald.html
Pozdrawiam.