Aktywne Wpisy

skrytek +512
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz
malala777 +385
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz

Mam ChAD- w teorii powinnam dbać o sen i nie stresować się.To wchodzi na jakiś wyższy level gównianego życia. Niby i tak jest dobrze jak jest.Babcia ma 90 lat i cudowne zdrowie jak na kilka chorób, do tego moja choroba opanowana i z kasą też spoko.Ale czuję się samotna, modle się by jakoś przetrwać.Tak tylko chciałam się wyżalić.
#depresja #zalesie
Tylko gaz zakręcaj na noc.
Jak nie masz zamka, drzwi zostawiasz fotelem obrotowym na najwyższą wysokość, pod klamkę jakieś metalowe albo plastikowe obudowy po jakimś sprzęcie, żeby klamkę zablokować.
Noże chowaj. Balkon też zamykaj jej