Aktywne Wpisy

goferek +974
Pora wyrzucić te pokraki z miast. Może kiepsko się prowadzą, oślepiają innych kierowców, za to są niebezpieczne dla pieszych.
#motoryzacja #sct
#motoryzacja #sct
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
MYexodus +199
Ale to jest już jakaś totalna abstrakcja i można się poczuć jak w faszystofskim ustroju. Zginęła obywatelka usa, matka, osoba, która jako tako służby powinny chronić, a co mamy za narracje?
"To była lewaczka"
"Stanowiła zagrożenie bo kierowała samochod"
"Byla uzbrojona w 2 tonowy samochód"
"Nie stosowała się do poleceń"
"To była lewaczka"
"Stanowiła zagrożenie bo kierowała samochod"
"Byla uzbrojona w 2 tonowy samochód"
"Nie stosowała się do poleceń"

Mam ChAD- w teorii powinnam dbać o sen i nie stresować się.To wchodzi na jakiś wyższy level gównianego życia. Niby i tak jest dobrze jak jest.Babcia ma 90 lat i cudowne zdrowie jak na kilka chorób, do tego moja choroba opanowana i z kasą też spoko.Ale czuję się samotna, modle się by jakoś przetrwać.Tak tylko chciałam się wyżalić.
#depresja #zalesie
nie chcę cię straszyć ale wylądowałem na kardiologii z częstoskurczem. dopiero wtedy babcią zainteresowała się moja matka i wzięła ją do siebie
@Ana77: Opis brzmi jak typowy Alzheimer w zaawansowanym stadium, nie chcę ciebie martwić, ale pomimo, że twoja babcia chodzi i niby zdrowa, to może niedługo umrzeć, bo z jej mózgu ubywa coraz więcej komórek i robi się dziurawy. U mnie w bliskiej rodzinie tak było. Póki co życzę dużo siły i cierpliwości.
Ale jak to, jak ktos ma takie odpaly to nadal musi być zgoda na dom opieki? Sądzę że nie byłoby problemu na ubezwlasnowolnienie i obejscie tego w ten sposób.
Jak ktos ma omamy ze mieszka z 2 osobami, to może być niebezpieczny.
Niestety tez musielismy babcie oddac do domu opieki. Nie byla wymagana zadna zgoda, babcia byla po wylewie - juz slabo mówiła. Dzieci decydują i tyle.
Dla własnego bezpieczeństwa musisz to zrobic, nie ma innej opcji
Komentarz usunięty przez autora