Wpis z mikrobloga

#przegryw Tak sobie myślę o tym Szczepanie co sobie S zrobił.
To jak czytałem te całe forum z którego korzystał to metoda tego samobójstwa to prędzej taki rytulal rozłożony w godzinach. Ciekawe czy to bolesna śmierć? Swoją drogą gdybym miał to zrobić to wybrałbym raczej szybsza metodę. Bo gdybym się rozmyślił w połowie takiej chemioterapii to mógłbym zostać jakimś warzywem.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Swoją drogą gdybym miał to zrobić to wybrałbym raczej szybsza metodę

@kornel-mir: No właśnie to mnie zastanawia.

Jest tyle łatwych sposobów, a on wybrał akurat taki.
  • Odpowiedz
  • 4
@Mr_3nKi_: ogólnie to większość metod na tym forum tak wygląda. Wydaje się że być może metoda jest bardzo skuteczna i względnie bez bolesna. Ogólnie posiedziałem tam trochę i zrylo mi to glowe
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: to mi się podoba właśnie.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi, każdy ma swoje problemy i w pewnym momencie każdy ma prawo zakończyć swoje życie po swojemu. To mi się podoba, że tam odnajdują zrozumienie zamiast p---------a typu że życie jest piękne - nie, nie jest.
Obejrzyj sobie w necie reportaże o eutanazji, jak śmiertelnie chora babka dostaje od lekarza "napój", po czym uśmiecha się do lekarza, siada w fotelu i umiera.
  • Odpowiedz
@rumtreiber21 ogolnie jestem zdania ze jak ktos juz nie chce zyc to powinien móc decydować o sobie i zrobić to w humanitarnych warunkach. Ale i tak to forum poraża takim hmm, chlodem
  • Odpowiedz