Aktywne Wpisy
dorszcz +663
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Alzena +2
Pytanie do osób które rzuciły palenie BEZ WSPOMAGACZY - jakie mieliście najbardziej dokuczliwe objawy? Chce rzucić z dnia na dzień, bez żadnych wspomagających gum/tabletek/plastrow. Czy to jest bezpieczne? Wiem że palenie jest bardziej szkodliwe niż odstawienie, to oczywiste, ale obawiam się trochę że bez wspomagaczy sobie nie poradzę. #zdrowie #kiciochpyta #p-------y
To jak czytałem te całe forum z którego korzystał to metoda tego samobójstwa to prędzej taki rytulal rozłożony w godzinach. Ciekawe czy to bolesna śmierć? Swoją drogą gdybym miał to zrobić to wybrałbym raczej szybsza metodę. Bo gdybym się rozmyślił w połowie takiej chemioterapii to mógłbym zostać jakimś warzywem.
@kornel-mir: No właśnie to mnie zastanawia.
Jest tyle łatwych sposobów, a on wybrał akurat taki.
@kornel-mir: @Mr_3nKi_ Też bym wybrał szybszą, nie wyobrażam tak sobie leżeć na łożku ze swiadomością że coś łyknąłem i zaraz umrę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jesteśmy dorosłymi ludźmi, każdy ma swoje problemy i w pewnym momencie każdy ma prawo zakończyć swoje życie po swojemu. To mi się podoba, że tam odnajdują zrozumienie zamiast p---------a typu że życie jest piękne - nie, nie jest.
Obejrzyj sobie w necie reportaże o eutanazji, jak śmiertelnie chora babka dostaje od lekarza "napój", po czym uśmiecha się do lekarza, siada w fotelu i umiera.
https://wykop.pl/wpis/77808445/wpis