Leotard00 Leotard00 24.08.2024, 09:36:38 0 + Zastanawiam się nad kupnem quada na gospodarstwo do ciągania przyczepki samochodowej. Nigdy nie miałem do czynienia z takimi maszynami. Na jakie sprzęty ewentualnie zwrócić uwagę? Czy takie małe nowe quady jak są na olx tak do 8k nadają się do czegoś czy to zabawki dla dzieci?Chciałbym coś kupić max do 10k, nie mam zamiaru nim wozić bardzo ciężkich rzeczy, od czasu do czasu może jakieś gałązki, skrzynki z warzywami itd. #rolnictwo #motoryzacja #quady #motocykle
George_Liquor George_Liquor 24.08.2024, 09:43:44 via Android 0 + @Leotard00 nie lepszy traktorek SAM, kosiarka traktorek albo mały samochód z hakiem 'sprzedany' obywatelowi zza UE? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mawid_Dotyka Mawid_Dotyka 24.08.2024, 14:15:31 via Wykop 1 + @Leotard00: patrz żeby miał biegi jeżeli to ma coś ciagnąć, taka skrzynia automat z paskiem dostanie po dupie, za 10k kupisz może jakies kymkco albo honde forman 20 letnia
Nigdy nie miałem do czynienia z takimi maszynami. Na jakie sprzęty ewentualnie zwrócić uwagę?
Czy takie małe nowe quady jak są na olx tak do 8k nadają się do czegoś czy to zabawki dla dzieci?
Chciałbym coś kupić max do 10k, nie mam zamiaru nim wozić bardzo ciężkich rzeczy, od czasu do czasu może jakieś gałązki, skrzynki z warzywami itd.
#rolnictwo #motoryzacja #quady #motocykle