Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +199
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +2

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mi tego nie włączyli, ale mojej mamie już tak. I jak u siebie wyszukam coś po chwili, to u niej za wuja nie znajdę tego samego.
@Matpiotr: niektórych rzeczy w ogóle nie znajdziesz bo nie są przypisane do żadnej grupy, już dwa razy się na coś takiego nadziałem.
@hors na ten moment jeszcze jak dasz szukanie w tytulach i opisach to jest po staremu, normalna lista.