Wpis z mikrobloga

PZU nie chce mi zapłacić za zmianę modułu do lampy led w aucie (zmienił się dostawca lampy i wali błedami) zasłaniając się że to zmiana konstrukcyjna producenta a oni za to nie płacą.

Da się to im przegadać? Dla mnie to jest integralna część oswietlenia i nie da się bez tego auta naprawic.

#pzu #autocasco #ubezpieczenia #auto #samochody #stluczka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gorzki99: Nic dziwnego, że jesteś na mojej czarnej liście. Dzbany nigdy nie zmądrzeją, a ty z twoją wiedzą nadajesz się na wysypisko porad internetowych xD

PZU ma najlepszą renomę wśród warsztatów xD
  • Odpowiedz
@cwlmod: Jestem na Twojej czarnej liscie a moge odpisac... Ciekawe. Ile Ci placa za naganiania do tego badziewia jakim jest PZU?
BTW dzieki nakladce na wykop widze kto mnie ma na czarno - Ty nie masz. Jak ktos mnie ma na czarno to przy awatarze mam wykrzyknik. Przy Twoim nie ma. Jestes tak samo wiarygodny jak PZU

Jak znajde kogos kto mnie ma na czarno to pokaze Ci jak to
gorzki99 - @cwlmod: Jestem na Twojej czarnej liscie a moge odpisac... Ciekawe. Ile Ci...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@buzitozamalo: wykopx. Wejdz se na tag #wykopx i poczytaj. Wykopek (o tym samym nicku co tag :P) robi calkiem dobra robote i jak czegos nie wiesz to chetnie pomaga :) A ta nakladka ma sporo udogodnien oprocz tego :)
  • Odpowiedz