✨️ Obserwuj #mirkoanonim Co sadzicie o operacji nosa u facetow? Jestem przystojny ale mam nos jak kartofel. Kolezanka zmniejszyla mi go w photoshopie i wyglada to o niebo lepiej. Oceny na photofeelerze podskoczyly w gore przy tym samym zdjeciu ale ze zmniejszonym nosem. Pieniadze mam, boje sie efektu i bolu. #chirurgiaplastyczna #operacjeplastyczne #looksmaxing #kiciochpyta #zalesie
@mirko_anonim: No jak tak ci to przeszkadza i ma ci to pomóc żeby czuć się z sobą lepiej to n-------j. Boleć pewnie nie będzie jakoś super, jak każda inna rana. Co do efektów to najwyżej ci nos odpadnie jak Jacksonowi xD
Anonim (nie OP): jestem w temacie, bo moja żona marzyła o takiej operacji od dawna. Po konsultacji z dwojgiem całkiem niezłych chirurgów i poczytaniu trochę o tym wyszło, że to nie jest taka prosta sprawa. A jeśli coś się s-------i, a szanse na to jakieś tam są, to zostaniesz z jeszcze większą bulwą pośrodku twarzy, za to chudszy o paręnaście tysi. Z tego co czytałem, to korekta z------j operacji to kolejne
@mirko_anonim: zależy jak czujesz. Mam 33lvl i zastanawiam się nad farbowaniem włosów i brody, bo siwizna mi zaczyna prześwitywać. Patrząc na mój kołchoz to co druga babeczka robiła sobie jakiś zabieg a niemalże każda ingeruje jakimiś kwasami, botoksem. Naturalnego świata wokół nas coraz mniej. Jeżeli ma to ci dać większą pewność siebie to skontaktuj się z jakąś kliniką i pogadaj o tym.
Co sadzicie o operacji nosa u facetow? Jestem przystojny ale mam nos jak kartofel. Kolezanka zmniejszyla mi go w photoshopie i wyglada to o niebo lepiej. Oceny na photofeelerze podskoczyly w gore przy tym samym zdjeciu ale ze zmniejszonym nosem. Pieniadze mam, boje sie efektu i bolu.
#chirurgiaplastyczna #operacjeplastyczne #looksmaxing #kiciochpyta #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim