Wpis z mikrobloga

I co tam w końcu się dzieje z tymi nieruchami ? Spada w końcu - niby same emeryty od 2030 i komu to wynajmować ? - czy nadal w górę bo w co innego inwestować jak nie w beton ?
#nieruchomosci
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hagy: kierunek jest jeden , tu de mun hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak jakiegos biedaka nie stać to ma problem. Pozostanie mu wynajem, ale przynajmniej dopłat do kredytu nie bedzie . Jak ceny nie drgna w dol to spadkowicze sami sie zaorali/skazali na wieczny wynajem xD bo bez doplat ich nie nedzie stac, a bogaci inwestorzy trzymaja sztame i wykupuja kolejne unity zeby czasem
  • Odpowiedz
@PanieAreczku: nom, tak niestety jest. Jakiś czas temu poszedłem na przetarg na kilka fajnych działek, chciałem coś sobie przygarnąć. Poza tym, że był przedstawiciel dewelopera, to jeszcze lokalny baron Janusz i tak wszystko przebijał do holendarnych kwot. Sprawdziłem później oświadczenie majątkowe typa, bo w poprzedniej kadencji był radnym: duże gospodarstwo rolne, poza nim kilkanaście działek, kilka domów i lokali mieszkalnych, no i wpływy w gminie.
Można utrzeć nosa wannabe kamienicznikom,
  • Odpowiedz
@Hagy tacy ludzie jak @PanieAreczku to tzw. pożyteczni id&$_@. Ten jest akurat wybitny, polecam poczytać twórczość. Sam kupił unit na bk2% i teraz robi wszystko, żeby inni też kupowali, bo kiedyś nie kupił bo mu mick nie pozwolił i jest obrażony.

Tymczasem rynek nieruchomości szykuje się do korekty. Paliwo od Waldemara Budy się skończyło, zapowiedzi nowego programu są coraz mniej wiarygodne, kac doskwiera i wraca rzeczywistość: nikt w tych cenach
  • Odpowiedz
o tzw. pożyteczni id&$_@. Ten jest akurat wybitny, polecam poczytać twórczość. Sam kupił unit na bk2% i teraz robi wszystko, żeby inni też kupowali, bo kiedyś nie kupił bo mu mick nie pozwolił i jest obrażony.

@onufry_zagloba: przeciez ten typ to mitoman, on nic nie kupił.
  • Odpowiedz