Wpis z mikrobloga

@Blueweb: nie tylko normicy. Obserwując tag widać ile tam natalistów. To, że ludziom z tagu nie wychodzi to jedno, ale to ile osób tam wypisuje, że chciałoby rodzine i dzieci jest smutne. Zero myśli, że ich dzieci mogłyby się tak samo męczyć, albo być tymi morderczymi normikami. Zamiast przerwać błędne koło, to mnożyliby się tam wszyscy jak króliki.
  • Odpowiedz
@Mi_Amas_Linukson: Azotyn sodu nie mylić z azotanam sodu: skuteczność słaba, męczarnia słyszałem o ludziach, którzy po zażyciu sami się zgłaszali ma SOR powodem było całonocne cierpienie i gość rano przyszedł po odtrutkę. Dodatkowo jest skuteczne antidotum w szpitalach. Podsumowując są lepsze i szybsze sposoby, ale z przyczyn oczywistych nie mogę tu o nich pisać, bo na porady są paragrafy i nikomu nie radzę tego robić.
  • Odpowiedz
Azotyn sodu nie mylić z azotanam sodu: skuteczność słaba, męczarnia

@AchillesRB: tutaj chyba przeważa łatwa dostępnoś. Jak wszystko wykonuje się zgodnie z procedurami, to raczej dosyć wysoka szansa, że się umrze, a co do męczarni, jest to względnie spokojna metoda. Jak zawsze ludzie nagrywają swoje samobójstwa, więc dane się zbierają, a protokoły są doskonalone. Już nie mówię o tym jak pardzo jest to rozreklamowana metoda na sanctioned suicide. Czasami tam
  • Odpowiedz
@Mi_Amas_Linukson: ja pisząc to bazowałem na fachowych artykułach z medycyny sądowej taki delikwent jak dostanie stosunkowo szybko pomoc, to ma 70% szans na przeżycie. Nie wspominałem, ale po Azotynie Sodu ciało jest czarne można to zobaczyć na oględzinach zwłok. Natomiast odnośnie odratowania ludzi odnoszę się do Stanów Zjednoczonych gdzie prawie każdy szpital ma odtrutkę, natomiast nie wiem jak wygląda to w Polsce. Na marginesie na sadistic nie potrafię się doszukać
  • Odpowiedz
delikwent jak dostanie stosunkowo szybko pomoc, to ma 70% szans na przeżycie.

@AchillesRB: No trzeba się gdzieś zaszyć na długo, żeby nikt cie nie znalazl. Bo wtedy odratują.

Nie wspominałem, ale po Azotynie Sodu ciało jest
  • Odpowiedz
@Mi_Amas_Linukson: Raczej miałem na myśli osoby z rodziny, które znajdą ciało w takim stanie mogą być w szoku, plamy opadowe przy tym wyglądają i tu nie przesadzę całkiem atrakcyjnie. O innych metodach nie zamierzam pisać, bo jak już wspominałem na to są paragrafy.
  • Odpowiedz
O innych metodach nie zamierzam pisać, bo jak już wspominałem na to są paragrafy.

@AchillesRB: xddd. jak nie chcesz pisac to nie bede wumuszal, ale paragraf za pisanie o.metodach samobojst? nikogo nie podżegasz przecież.
  • Odpowiedz