Aktywne Wpisy

Bela_Talbot +57
źródło: temp_file7297617962821087067
Pobierz
tojapaweu +254
Demencja to straszna d----a.
Zabrała nam dziadka - powoli, kawałek po kawałku. Pochowaliśmy go sześć lat temu. Babcia się wtedy posypała. Trzy lata później siadło na nią.
Babcia była przy mnie zawsze, od pierwszych kroków, przez szkolne dramaty, aż po dorosłość. U niej bywałem codziennie, znałem każdy kąt jej mieszkania, każdy zapach z kuchni. Była dla mnie drugą mamą, czasem nawet ważniejszą.
Dziś
Zabrała nam dziadka - powoli, kawałek po kawałku. Pochowaliśmy go sześć lat temu. Babcia się wtedy posypała. Trzy lata później siadło na nią.
Babcia była przy mnie zawsze, od pierwszych kroków, przez szkolne dramaty, aż po dorosłość. U niej bywałem codziennie, znałem każdy kąt jej mieszkania, każdy zapach z kuchni. Była dla mnie drugą mamą, czasem nawet ważniejszą.
Dziś

Bardzo bym chciał spełnić swoje marzenie i kupić to nowe auto. Leasing 3,5k miesięcznie to chyba żadne szaleństwo przy zarobkach 18k+
Kryzys i niestabilność jednak mnie blokuje przed decyzją.
Audi A4 B9 45 TFSI z 240k po rabacie.
AC/OC w pierwszym roku coś koło 7000 PLN.
AC/OC po pierwszym roku
Troszkę późno teraz ale w pierwszym kwartale było sporo wyprzedaży roczników, wiadomo wtedy bierzesz co jest ale rabaty też były spoko
2 lata temu kupiłem nowe za 330, dziś wartość to 180 (trafiłem w zly czas na zakup)
Teraz mam roczne auto kupione za 500 ktore nowe dzis kosztuje 550 a takie roczne 400
Także
Prawdopodobnie każdym autem dojedziesz do celu ale nie każdym tam samo komfortowo. Może ktoś często jeździ w nocy wówczas dobre
@1001001 myślisz że nie robię głupoty?
PS: wiem, że stracę. Liczę się z tym, że pewnie dużo lepiej wyszedłbym gdybym kupił starsze auto, ale dla
Przede wszystkim to idź sobie do salonu umów się na jazdę próbną. Przymierz się do jednego, drugiego i jakiegoś innego auta. Polecam np dla kontrastu pójść do VW zobaczyć Tiguana. Pewnie i tak go nie wybierzesz się do porównania warto. Albo Volvo XC40 bo z tego co widzę to celujesz w SUV/Crossover.
Zobacz co Ci bardziej pasuje i wtedy przy zakupie nowego dzwoń do wszystkich salonów w kraju o jak najlepszą