Wpis z mikrobloga

Hejka #oswiadczenie #rozdajo

Ludzie co obserwują mój tag #grubywstal

Wiedza, że jestem grubasem który chce zmienić swoje życie i być bardziej aktywnym fizycznych.

Codziennie rano staram się wstawać rano na spacer w okolicach między 4-6 godziną

Udaje mi się to średnio, robię to z przerwami...

Żeby się zmotywować postanowiłem codziennie rano wstawać o 4-6 i wrzucać wpis że spaceru, ALE

Z mała zmiana. Od jutra zaczynam pierwszy dzień z #1 spaceru cel to #365

Jeśli chociażby 1 dzień się spóźnię z wstawieniem wpisu lub po prostu nie wstane. Obiecuję wpłacić na cele dobroczynne 100zl za każdy jeden dzień!

:)

#mirkokoksy #mikrokoksy #bieganie #biegajzwykopem #spacer #spacerujzwykopem #zmiananalepsze #zdrowie #przegryw #pytanie #kiciochpyta #pomocy #sport #bekazgrubasow
GuPerko1 - Hejka #oswiadczenie #rozdajo

Ludzie co obserwują mój tag #grubywstal

Wie...

źródło: 1000006845

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Obiecuję wpłacić na cele dobroczynne 100zl za każdy jeden dzień!

:)

@GuPerko1: już był tutaj jeden taki co obiecywał oddać namiot ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@GuPerko1: dlaczego spacery a nie np jazda na rowerze? z takich życiowych doświadczeń to pamiętam ze jak miałem fest nadwagę 120kg przy 183 wzrostu to takimi spacerami "po zdrowie" rozwaliłem sobie stawy kolanowe, po podleczeniu najlepsze efekty miałem gdy wsiadłem na rower, chociaż raz w tygodniu trasa 40 km i zbiłem wage do 82kg. ta droga ze zdjecia aż prosi się żeby przejechać jakimś mtb
  • Odpowiedz
  • 1
@ortalionowy: w moim przypadku jazda na rowerze tylko zaszkodzi, po prostu nie mam dobrego roweru. Zostaje mi tylko spacer. Słowo "Grubas" używam lekko na wyrost, żeby się bardziej zmotywować. W pół roku z 89kg mam już 80 oczywiście bez spacerów po prostu mnie jadłem i się ograniczałem. Teraz chce ten cel przyspieszyć do 70kg.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wilson2231: w tym momencie nie. Były chwile w których podczas spacerów musiałem się zatrzymac bo kolana bolaly. Obecnie czasami i teraz potrafią dać o sobie znać gdy spróbuję przebiec kawałek. Może to się wydawać śmieszne z 80kg wagi. Ale musisz wziąć pod uwagę że nigdy nie cwiczylem + dużo pracowałem jako pomagier na budowie wnosząc różne ciężkie rzeczy po schodach obciążając w ten sposób kolana.
  • Odpowiedz