Aktywne Wpisy

okoboji +180
Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło

julia-kuterska +254
Nie oszukujmy sie: każdy z nas tak chciał zrobić w dziecinstwie #trzecieoko #dziwniesatysfakcjonujace

Ludzie co obserwują mój tag #grubywstal
Wiedza, że jestem grubasem który chce zmienić swoje życie i być bardziej aktywnym fizycznych.
Codziennie rano staram się wstawać rano na spacer w okolicach między 4-6 godziną
Udaje mi się to średnio, robię to z przerwami...
Żeby się zmotywować postanowiłem codziennie rano wstawać o 4-6 i wrzucać wpis że spaceru, ALE
Z mała zmiana. Od jutra zaczynam pierwszy dzień z #1 spaceru cel to #365
Jeśli chociażby 1 dzień się spóźnię z wstawieniem wpisu lub po prostu nie wstane. Obiecuję wpłacić na cele dobroczynne 100zl za każdy jeden dzień!
:)
#mirkokoksy #mikrokoksy #bieganie #biegajzwykopem #spacer #spacerujzwykopem #zmiananalepsze #zdrowie #przegryw #pytanie #kiciochpyta #pomocy #sport #bekazgrubasow
źródło: 1000006845
Pobierz@GuPerko1: już był tutaj jeden taki co obiecywał oddać namiot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GuPerko1: to moze basen zamiast spacerow?
@GuPerko1: zeby mi to bylo ostatni raz::>