Czy te wszystkie konta na youtube z cyframi na końcu to są jakieś trolle/boty? Nie czaje trochę tego, tu screen z kanału zero, to są jakieś boty zasięgowe? Piszą cokolwiek, plusuja się nawzajem i tworzą ruch? Ktoś jest w stanie mi to wyjaśnić?
@derVerlorene ostatnio zaroiło się od trolli/farm na polskim YT. Niektórzy twórcy to wychwycili i moim zdaniem monetyzuja to zjawisko nagrywając filmy o szczepieniach albo o tym że to już zaraz koniec bo zaraz się zacznie ( ͡º͜ʖ͡º)
@Sad_poyato: zaczynając od końca, wykopki to chorągiewy z pamięcią krótkotrwałą. Jeszcze dobrze nie oprzytomnieli po tym jak zostali wyruchani przez PiS, a już stworzyła sie tutaj społeczność propisowska. Wykop orbituje pomiędzy PO i PiS, to było wiadome od dawna, jednak stanowski i kanalzero którzy kreują się na pierwszą niezależną telewizję internetową jest niczym innym jak czerepach i telewizja internetowa w Wilkowyjach. Czasem mam wrażenie że politycy wzorują się na tym
@Fkyt nie wiem czy to nie jest związane bezpośrednio z mergem yt z Google, bo ja wcześniej na yt konta nie miałem(tylko google) i po połączeniu serwisów takie się pojawily przy logowaniu na yt
#kiciochpyta #kanalzero #youtube
źródło: temp_file7337493328339581218
PobierzDzięki, rzeczywiscie coś przeoczyłem z tym nadawaniem cyfr do nicków. Za dalszą część dziękuję, w tym się bardziej orientuje co się dzieje ;).
Na to wygląda, dlatego wolałem dopytać niż gadać dalej głupoty.