Wpis z mikrobloga

Gdzie Xbox series x ma plomby gwarancyjne żeby sprawdzić czy konsola była otwierana? Jadę dzisiaj używkę kupić półtora roczną za tysiaka a nigdy x w rękach nie trzymałem xD

#xbox #konsole #xboxseriesx
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@ejenes Ja doskonale o tym wiem, natomiast nie rozumiem ludzi, którzy piszą takie rzeczy, są pewni swego a tak naprawdę nie mają zielonego pojęcia i wprowadzają innych w błąd.
  • Odpowiedz
@dendii plomba to naklejka z nr seryjnym, ale ją można odkleić i przykleić z powrotem i nikt tego nie zauważy. Sam tak robiłem i nie było żadnego śladu otwierania. Pamiętaj sprawdź sobie nr seryjny na stronie ms, dodaj konsolę do swojego konta, zobaczysz ile ma jeszcze gwarancji od ms bo może być około 3 miesiące więcej niż wynika z dowodu sprzedaży.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Beeercik wziąłem i okazało się to strzałem w 10, konsola działa zajebiście cichutko, a to wszystko za tysiaka z dwoma padami dodatkowo ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
konsola działa zajebiście cichutko

@dendii : XSX to jest majstersztyk inżynieryjny, ja mam swoją od premiery i żeby się dowiedzieć czy jest włączona muszę nadstawić nad nią ucho, a zdecydowanie nie jestem z tych co to codziennie odkurzają w domu.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Za tysiaka z dwoma padami to brzmi jak rabunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz