Wpis z mikrobloga

• 0
@MistrzKowalski: Przepraszam, ale nie dam +1. Nie uważam żeby wszystkie różowe paski na wykopie były totalnymi idiotkami. Po prostu ona ta konkretna osoba jest dla mnie uciążliwa a ja nie zamierzam się więcej kłócić ponieważ to jest zwyczajna strata czasu jestem zwyczajnie tym zmęczony. Od jakiegoś czasu pisze mi pod komentarzami oraz wpisami, że kłamie i nikogo nie znam gdzie nawet niemiałbym w tym absolutnie żadnego celu.
  • Odpowiedz
Nie uważam żeby wszystkie różowe paski na wykopie były totalnymi idiotkami.

@Cztero0404: pozwolę się nie zgodzić z twoją opinią, nie pamiętam żadnego różowego paska z wykopu, z którym by szło normalnie porozmawiać, nawet jak się człowiek niesamowicie stara, a temat jest tak prosty i neutralny jak ten twój. Większość z nich powinna utworzyć tag #rozowypasekprzegryw i tylko tam pisać. Ta stormi mam na czarnej (tak jak znaczna część
  • Odpowiedz
  • 1
@MistrzKowalski: Nie wiem, może jestem naiwny. Też nie pamiętam, ale dalej w to wierzę nie jestem zwolennikiem wrzucania wszystkich do jednego worka takiego chamskiego. U mnie jak ktoś jest na czarnej liście to musi coś mocnego odwalać, koleżanka Stormi przesadza tak samo jak kilku innych ''ananasków''.
  • Odpowiedz