Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni

ZbigniewUSA +113
człowiek myślał, że samice rednecków, dziewczyny z nurtu metalowego nie idą w tango z mokebami bo to inny gatunek muzyczny. A jednak idą, ale i tak wyszło że nie było dopasowania.
#logikarozowychpaskow #redpill #blackpill
#logikarozowychpaskow #redpill #blackpill
źródło: Screenshot from 2025-05-22 09-01-12
Pobierz

Ciekawe czy Bloodwyn będzie czarny tak jak w playable teaserze xD. Głupio tak było go black face'ować, a a teraz jeszcze głupiej White face'ować. Może pół na pół? Ale nie mogło się i tak obyć bez murzyna w nowym demie, więc wrzucili z d--y Kirgo, ch*j wie co robiącego z kilofem przy skale.
Tak mówią, że od fanów dla fanów, ale też na każdym kroku od początku tworzenia tej gry sprawiają wrażenie, że nie do końca ogarniają gothica.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wimix21: Najlepiej w paski.