Wpis z mikrobloga

Podlacz telefon pod 5V bez zadnych fast chargerow i innych power delivery. Najprosciej podepnij telefon pod port USB2 w komputerze i zostaw go tak na kilkaknascie minut, i sprawdz czy sie laduje.
  • Odpowiedz
@dumelosw: Pamiętam, jak kiedyś miałem Pixel 3 w programie beta. Niestety, pech chciał, że port do ładowania się zepsuł, więc musiałem oddać telefon na gwarancję do Google (telefon kupiony od Google w Irlandii). Rozmawiam z obsługą przez telefon i mówię, że port do ładowania przestał działać. Obsługa była bardzo miła i zapewniła mnie, że nie ma się czym martwić, ponieważ telefon jest na gwarancji, więc go naprawią. Zaczęli zadawać mi
  • Odpowiedz
@ra_s: Support Google to parodia jakiejkolwiek pomocy. Stawiają 100% zachodu by sprawiać wrażenie miłych kosztem jakichkolwiek kompetencji, dyktują tylko to co mają na szkoleniach, a jak sytuacja wykracza poza to co pamiętają ze szkoleń - przykro mi, nie możemy Ci pomóc. Cały ten support mógłby zastąpić GPT w bardzo starej jego wersji. Jak macie jakikolwiek problem to wysyłajcie telefon od razu przez formularz na stronie lub do autoryzowanego serwisu, ale
  • Odpowiedz
@Pawliko: Pixele nie ładują się na kablach do SuperCharge i ładowarkach Motoroli. Na innych chińskich technologiach ładowania to loteria. Pixele ładuje się poprawnie tylko na Power Delivery
  • Odpowiedz
@Ceedzik: Wątpię, że oni w ogóle coś ze szkoleń pamiętają. Wszystkie te pytania pewnie wyświetla im system i muszą klikać w odpowiedzi. Jak twojej odpowiedzi nie ma przewidzianej w systemie to jest problem.
  • Odpowiedz