Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci
Wydaje mi się, że brak wejścia kredytu 0% przywróci do władzy PiS. Żadna młoda osoba nie zagłosuje na kogoś z KO skoro jawnie oszukali masę ludzi.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DyzBob: Żadna młoda osoba nie zagłosuje na KO, jeśli kredyt 0% zostanie przepchnięty pomimo tak dużego sprzeciwu społecznego. Trochę uogólnię, ale wydaje mi się, że młody elektorat KO jest jednak nieco bardziej świadomy ekonomicznie niż elektorat PiS i na podstawie tego, jak się skończył poprzedni program dopłat, jest w stanie oszacować, jak skończą się dopłaty z BK0.
  • Odpowiedz
@DyzBob: Przecież PiS/KO są w kwestii BK0% zgodni. Zostało posmarowane i grają na czas. Jak nie to przegłosują dla niepoznaki z jakąś inną ustawą i do tego nocą i się obudzicie już w Polsce z BK0%.
  • Odpowiedz
@DyzBob: wydaje mi się że większość głosujaca na KO wiedziała że Tusk to kłamca, a jego obietnice wyborcze są tyle wart co nic. Głównie chodziło o odsunięcie PiSu od władzy.
  • Odpowiedz
@InvalidOperationException: zaglosuje 95% tych samych wyborcow. w Polsce mamy sekte pisowska, sekte Po...wiekszsosci nie ma swiadomych wyborcow tylko wyznawcy.
nasze spoleczenstwo nie dosc ze jest podatne na propagande to jeszcxze nie glosuje w.g. wlasnych pogladow tylko jak na konkursie pieknosci.
  • Odpowiedz
@InvalidOperationException:
( ͡° ͜ʖ ͡°) Mówisz o ludziach którzy głosowali za 100konkretami w tym BK0% i dopłatami do wynajmu do mieszkań, a nie o ludziach którzy zatrzymali BK0%.. Więc nie sugerujmy, że oba elektoraty różnią się pod kątem znajomości jakichkolwiek podstaw ekonomii (mówimy o nauce).

Tutaj plusik do Lewicy, że często mimo pokrętnej logiki serwowanej przez ich rzeczniczkę potrafili zaobserwować i eskalować co się kręciło z
  • Odpowiedz