Aktywne Wpisy
jmuhha +3
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +13
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Ceny wszystkich produktów przeliczane są z euro do PLN 1:1 ale po kursie 5zł. Ciekawe czy z pensjami pracowników jest podobnie? xD
#zakupy #januszebiznesu #niewiemjaktootagowac
U mnie już ten sklep zamknęli same gówna. Ja tylko taśmę kupowałem tam by była w miarę tania.
A jak przechodzisz obok szczególnie w dniu dostawy to niemiłosiernie wali tanim plastikiem na ulicy.
Kilka ich było w okolicy i żaden nie przetrwał dłużej niż 1,5 roku.
Niektóre większe niż Biedronka Lidl.
Najlepsze jest to, że Tedi pod kątem powierzchni przebija przeciętne Action i Pepco razem wzięte, a dosłownie praktycznie nic w nim nadaje się do kupienia xD W Action czy Pepco regularnie kupię jakieś pierdóki, a to rzeczy do sprzątania, pojemniczki, nawet jakieś tanie t-shirty czy gacie. A w Tedi nic chyba do tej pory nie kupiłem xD
Dodajmy jeszcze to, że w Tedi zazwyczaj jest
@Valorcrest Nie, a o co chodzi?