Aktywne Wpisy

karitto +628
Od dwóch miesięcy mieszkam w Kalifornii i robię pracę magisterską na Uniwersytecie Stanforda. Zostaję tutaj do końca lipca i pomyślałem, że kogoś mogłoby zainteresować, jak wygląda życie w Dolinie Krzemowej, więc planuję raz na jakiś czas coś tu napisać. Dzisiaj małe wprowadzenie.
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
źródło: Stanford
Pobierz
Lenovy +4
Jest ! Już jest osoby bez mirkobloga+ jeszcze nie widzą i pewnie zobaczą rano po zatwierdzeniu kont przez administrację a jeśli chcecie zobaczyć to dziś wystarczy napisać pod komentarzem kod : M4D5AR07U
#danielmagical
#danielmagical

Przy okazji jak ktoś tęskni za starymi herosami, to niedawno ukazała się ciekawa gierka w tym stylu, Songs of Conquest.
#gry #heroes #heroes3 #homm
Komentarz usunięty przez moderatora
Szczerze mówiąc to gry z turowym systemem walki właśnie przeżywają swój renesans, więc czemu i HOMM miałoby czegoś nie spróbować.
A co do modelu biznesowego, ja już
Jak byście byli ciekawi, to na reddicie znalazłem też parę screenów nowych miast. Osobiście mam mieszane uczucia co do tego stylu graficznego.
źródło: zamek-oe
Pobierzźródło: inferno-oe
Pobierzźródło: nekropolis-oe
Pobierzźródło: forteca-oe
Pobierzźródło: Lochy-OE
PobierzGrafika mi nie siadła idealnie, ale jeśli będą ciekawe i dobrze grywalne mechaniki to w sumie grafika będzie mniej istotna.