Wpis z mikrobloga

Witam,
jutro kończę robotę w sexshopie. Zostało mi trochę malowania i panele położyć. To pierwsza fuszka od... uj wi kiedy.
Wieczorem planuje zrobić streama, na którym będę napi**d*łał materiały na YT/Wiki o schizofrenii i manii prześladowczej - tak zostałem zdiagnozowany przez część wykopków na moich ulubionych tagach xD.
Chętnie się z tym zmierzę, tym bardziej, że naprawdę byłem przez te ostatnie osiem lat prześladowany i na serio planują mnie odwalić. I to jakoś na czasie, nie wiem, czy jutro, czy za miesiąc - zdaję sobie sprawę z tego, że się powtarzam, ale udało się Wam kupić mi trochę czasu.
Zegar tyka, dlatego będę częściej streamował.
Spoiler: objawy np. manii prześladowczej pokrywają się z objawami prawdziwego prześladowania - także będzie zabawnie.

Może tak jak ostatnio wbije parę osób pogadać i pośmiać się z mojego głupiego ryja.
Bardzo mi to pomagało, kiedy było ciężko.
Więc, jak chcesz pogadać, masz czas to wbijaj.

Dzięki, pozdrawiam.

(Chciałbym streamowć mobile z DRUGIEGO kanału bo z PIERWSZEGO rodzina mi zabrania, ale nie mam 50 subów na tym drugim, więc zostaje ujowy lapek, ewentualnie prywatny stream).

@Alvarez17 @kontophone @Ptysiu_323 @prawiczek92 @PrawdziwyEuropejczyk @ZwyklyRoman @Dadd_yissuess0 @midalohn @grand_khavatari @psychol-denty @kamilek123 @3cytryny @StanMarsh93 @ProstyHuop @drobne_na_taryfe @AspirantAndrzej @mieszankaBiaukowa @sesesesese @ArystokracjaPomarancza @ChrisRedfield @MrCALVIN @farbowanylisek @dongio @Egeszege21 @sensuel @przegro_pisarz @Halineusz @Glikol_Propylenowy @LulxdPL @AkiM1223 @p3k1 @29Promises @power-weak @PepeChad @sambucus @walnietyszcurwtoalecie @wensierr @berkanoberkano @royal_princess @MadrzejszeNieWspomniec @sperg44
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach