Wpis z mikrobloga

• 0
@Cadfael mogę wszędzie zbierać a ciebie pomijać i wtedy nawet myliony monet cię nie uratują

Robole w sekundę by cię wyjaśniły, w sklepie nikt by ci nic nie sprzedał, w necie też by cię nikt nie obsłużył, tak tam wszędzie pracują pogardzani przez ciebie robole
  • Odpowiedz
@koral: ty jesteś normalny? przecież kierownik by cię wyjaśnił w minutę xD widzę, że wywożenie śmieci u ciebie to nie pasja, tylko jedyna opcja xD
  • Odpowiedz
nie zgadzam się z tym zdaniem. Z reguły jest odwrotnie i ludzie zaczynają mieć #!$%@?. Zależy jeszcze czy mówimy o prawiczkach co nigdy za rękę nie trzymali czy ktoś kto jednak tą cipkę kiedyś widział. poza tym od 25 roku życia libido zaczyna pomalutku spadać, więc im człowiek starszy tym mniejsza ochota na s--s, oraz człowiek z reguły staje się mądrzejszy bardziej ma poukładane w głowie, bardziej widzi swoją wartość i nie
  • Odpowiedz
@Magromo: W Polsce widziałem taką na DZ za 20koła. Laska faktycznie z wyższych sfer (dla większości z nas takim czymś jest ktoś z poziomu "bogatego bankiera", bo takie vibesy od niej wyczuwałem), ciało autentycznie śliczne i umiejętności (przynajmniej te deklaratywne też). No i umawia się z wyprzedzeniem, z prawem do odrzucenia oferty.
  • Odpowiedz