Aktywne Wpisy

mickpl +2301
UWAGA MÓWI MARSZAŁEK TAGU
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak
źródło: ankieta
PobierzOdpalam nowy startup. Projekt nazywa się "Życie Po Śmierci". Jest to nagrobek przyszłości -- połączenie klasycznego monumentu z wbudowanym ekranem dotykowym i systemem audio. Sercem, czy raczej mózgiem urządzenia jest LLM wytrenowany na podstawie cyfrowej spuścizny zmarłego -- jego wiadomości, nagrań, zdjęć i wszystkiego, co po sobie zostawił w sieci, czy w spisanych pamiętnikach, nagraniach etc. Do tego dochodzą wspomnienia rodziny i przyjaciół, które można dodawać do systemu.
Gdy ktoś podchodzi do nagrobka
Gdy ktoś podchodzi do nagrobka
źródło: Gki4VO9WMAAPg5h
PobierzCo o tym sądzicie
- To świetny pomysł 38.5% (433)
- To wątpliwie etycznie i moralnie pomysł 22.7% (255)
- Pojebało?! 38.8% (436)

https://tomaszs2.medium.com/this-is-my-8000-coding-office-setup-7a56e4406560
#programowanie #komputery
źródło: sketch1724329215438
PobierzNo chyba jednak nie.
@tomaszs: To skąd ludzie mają wiedzieć, że warto wydać te 5 dolców na miesiąc? Zamiast wrzucić tu jakikolwiek tekst na próbę, to oczekujesz że będziemy się rejestrować bo może napisałeś coś ciekawego. Spamujesz autopromocją i tyle ¯\(ツ)/¯
źródło: Screenshot_2024-08-22-19-30-50-03_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz@L3gion: Ament. W dodatku ów Redditor pewnie lepiej ogarnia angielski bo już to co tutaj widać zza paywalla boli w oczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@tomaszs ogarnij se jakiś proofreading bo aktualnie wygląda to jak napisane przez kogoś po 3-5 latach nauki języka "od zera". Nikt nie wymaga cudów i udawania native'a ale jak już się pchasz w pisanie pełnymi
źródło: Screenshot_2024-08-22-19-30-50-03_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz