Aktywne Wpisy
KonserwatywnyMocny +146
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Goronco +13
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
#nieruchomosci
Nabijanie statystyk sprzedaży rezerwacjami pod BK0% niczego ich nie nauczyło
@FMWFMW: Nie, bo wtedy sprzedajesz mieszkanie dodając do niego cenę
Musisz się jeszcze odkuć, popracować nad zdolnością, poczekać aż stoopki spadną?
Wynajmij od dewelopera za niezbyt okazyjną cenę, zaangażuj się finansowo, wykończ, zrób łazienki, kuchnie na wymiar, właduj worek pieniędzy którego tym bardziej będzie żal żeby jednak nie kupić tego mieszkania, nawet jak wszystkie plany finansowe pójdą w piach.
W razie czego deweloper dostanie wykończone i
Ale oczywiście to są tylko nasze gdybania a ja patrze na to tylko teoretycznie bo nie szukam mieszkania dla siebie. Może jakby poleciało to bym ewentualnie kupił do wynajęcia bo teraz to stopa zwrotu wygląda kiepsko.