Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +53
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
PIAN--A_A--KTYWNA +231
#depresja #psychiatria
też mam wrażenie, że stwierdzenie samej depresji to mało, bo można mieć ogólnie podstawowe neuroprzekaźniki na dobrym poziomie a i tak być smutnym, czy w stresie
Większość ludzi ma, teorią serotoninowa depresji to totalny bullshit co wykazały metanalizy, ale przeciętny psychiatra czy człowiek który się na tym nie zna powie Ci, że to wina "jakiegoś dysbalansu w mózgu". Zamiast przełknąć pigułe, że depresja prawdopodobnie może być zupełnie zdrową reakcja organizmu, który krzyczy, żeby zmienił się twój tryb życia w momencie w którym środowisko w którym żyjesz jest z-----e, a kapitalistyczna maszyna Cie dociska z dnia na
Świetne leczenie - łykanie zamulających tabsów odbierających pełne przeżywanie
@wieprzowina: halo milicja wieprzowina robi logout pojutrze
@wieprzowina: już za późno
No dokładnie ¯_(ツ)/¯
Tak zwany "system opieki zdrowia psychicznego" nie ma na celu nikomu tka naprawdę pomoc, niektórych ma tyylko zagonić do jak najszybszego powrotu do systemu, żeby nie zrobili rewolucji. Każdy kto był lub słyszał jak jest w części szpitali psychiatrycznych to wie, że z prawdziwą empatią to nie ma nic wspólnego i ludzie mówią, że są "zdrowi", bo nie chcą tam wracać. Freud sprawił, że
@Brzuchol00: a tak właśnie nie jest? Czy nie dlatego codziennie miliardy ludzi zapie#dala do roboty licząc że może kiedyś będą tymi milionerami i tak kręci się ten kapitalistyczny kołowrotek?
@wieprzowina: no to jest mit
Jakieś alternatywne metody naprawy głowy próbowałaś?
Nie wiem skąd taki bullshit z mojej wypowiedzi wysnules, ale próbuj dalej
Co wcale nie oznacza, że istnieje jakiś "niedobór serotoniny" lub, że czyiś mózg jest jakis wadliwy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)