Wpis z mikrobloga

Co polecacie zamiast #furgonetka ? Straciłem cierpliwość do tych kretynów.

@Protectorx: rozwiń może co się stało? Zawsze jak już muszę to korzystam właśnie z furgonetki przez fakt, że rynek pośredników usłany jest minami jak mało który.
  • Odpowiedz
@Protectorx: Ten zakres błędów to czasami jest totalnie inny oddział. Więc to jest zmiana na plus, choć jeżeli według Ciebie to źle, to według mnie najlepiej byłoby dodatkowa opłata za przeadresowanie przesyłki, bo to jest stracony czas jakiegoś pracownika. Przykład, który dałeś 00-001 to bardzo częsty błąd, bo ludzie myślą, że jak poślą na Warszawę to dojdzie, a to jest kod pocztowy 1 budynku. Takie DPD ma 4 oddziały na
  • Odpowiedz
  • 0
@NaChMiNick ogólnie jak jest niezgodny kod pocztowy z ulicą to już jest błędny adres. Przy zwykłych paczkach, czy tam listach od osób prywatnych, firm to się oko przymyka. Ale przy np. listach urzędowych to się oficjalnie powinno zwracać do nadawcy. Tu nie ma domniemania adresu. A może to nie kod jest pomylony, tylko np. ulica, bywa i miasto.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ramone: @Gumispam no dobra ale tu chodzi bardziej o zadupia gdzie nawet google ma problemy z wyszukaniem poprawnego kodu pocztowego.

tak czy inaczej czy jest jakaś konkurencja godna polecenia? Bo jeżeli nie to ja już prędzej zrobię swoją integrację gdzie otrzymam lepsze warunki z kurierami
  • Odpowiedz