Aktywne Wpisy
Słyszałem dzisiaj jak taka lekko specyficzna laska prowadziła rekrutację i pytała o regexy. Nie pozwoliła typowi zajrzeć do dokumentacji, a przecież nikt normalny tego nie pamięta xD #programista15k #pracait

d4wid +6
#kiszak #pcmasterrace
Wszedłem w recenzje nowego eldena na steam i wyskoczył mi komentarz jakiegoś uposia do ocenki jakiegoś gracza, która była negatywna - że gra jest zbyt ciężka, a multi zwalone, bo gracze stoją w miejscu.
To odpowiedź uposia:
"Po co kupujesz gre ktora z definicji jest trudna? Idz graj w casualowe gry a nie SOUSLIKE. Powinna byc jescze trudniejsza by odsiac slabych graczy i zostana tylko ci co umieja
Wszedłem w recenzje nowego eldena na steam i wyskoczył mi komentarz jakiegoś uposia do ocenki jakiegoś gracza, która była negatywna - że gra jest zbyt ciężka, a multi zwalone, bo gracze stoją w miejscu.
To odpowiedź uposia:
"Po co kupujesz gre ktora z definicji jest trudna? Idz graj w casualowe gry a nie SOUSLIKE. Powinna byc jescze trudniejsza by odsiac slabych graczy i zostana tylko ci co umieja

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-03 223801
Pobierz
Tylko ich jest teraz tyle, że trudno ogarnąć, która coś jest warta, podejrzewam, że większość to śmieci.
#cwiczymyrazem #cwiczzwykopem #zdrowie trochę #kalistenika bo nie wiem jak otagować